Foto’s: Opnames Rohit Shetty’s Dilwale van start

Zoals we de afgelopen week hebben gelezen komen acteurs Shah Rukh Khan en Kajol Mukherjee opnieuw samen en ditmaal voor Rohit Shetty’s film Dilwale.

De laatste keer dat Khan en Shetty samenwerkten leverden ze de superhit Chennai Express af, dus uiteraard zijn de verwachtingen voor hun tweede samenwerking hooggespannen. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat er veel meer opwinding is voor deze film en dat is mede te danken aan de cast.

Khan onthulde enkele weken geleden dat er niet 1, 2 of 3 sterren meewerken aan deze film, maar 13 tot 17 sterren. Het is een cast waar elke regisseur van droomt.

Cast
Ten eerste de combinatie van Khan en Mukherjee. Het publiek zag ze voor het laatst samen in de superhit My Name is Khan. “Wanneer je SRK en Kajol bij elkaar brengt heb je een sterk verhaal nodig. Behalve dat is ook deze film voorzien van alle typische Rohit Shetty elementen”, aldus Shetty.

De rest van de cast bestaat uit de jonge talenten Kriti Sanon (Heropanti), Varun Dhawan, Varun Sharma en veteranen Boman Irani, Vinod Khanna, Kabir Bedi, Sanjay Mishra, Johnny Lever, Chetna Pandey, Mukesh Tiwari en Murli Sharma.

Opnames in het buitenland
De opnames van de film gingen afgelopen week van start. Naar verluidt zullen er ook opnames plaatsvinden in Zuid-Afrika. Dit zal de eerste keer zijn dat Shetty buiten India een film zal opnemen. Het stuntteam is momenteel druk bezig de hele organisatie rondom de uitvoering van dodelijke stunts.

Dilwale is geschreven door Sajid Farhad, geregisseerd door Rohit Shetty en voorzien van muziek door Pritam. De film staat gepland voor een release met kerst 2015.

Lees ook:Trailer: Dilwale (18 december 2015)
Lees ook:Shah Rukh Khan: “Ik kan niet wachten om weer met Kajol te werken”
Lees ook:Video: Gerua (Dilwale – 18 december 2015)
Lees ook:Casting Coup: SRK en Kajol in Rohit Shetty’s volgende film?
Lees ook:Golmaal 3 met Diwali in de bioscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.