Foto: Aishwarya Rai Bachchan, Katrina Kaif en Sonam Kapoor in advertentie L’Oréal Paris met Eva Longoria en Julianne Moore

Deze poster van het toonaangevende merk L’Oréal Paris brengt drie van de mooiste dames van Bollywood samen met twee van de mooiste dames uit Hollywood. Dit is een voorproefje van het reclamefilmpje.

Aishwarya Rai Bachchan, Sonam Kapoor en Katrina Kaif werkten onlangs samen met Eva Longoria en Julianne Moore samen aan de advertentie voor het populaire merk. Dankzij hun onberispelijke schoonheid is dit een van de meest fascinerende foto’s van het jaar.

“De opnames voor deze campagne waren ongelooflijk leuk! Het product wordt op een innovatieve manier gepresenteerd en geeft ons alle drie de mogelijkheid om onszelf neer te zetten. Het is mooi om te zien hoe L’Oréal Paris onze persoonlijkheden samen in hetzelfde frame heeft weten vast te leggen voor Advanced HairCare”, aldus Sonam Kapoor.

“Ik kan niet wachten totdat het filmpje op tv verschijnt. Ik ben ervan overtuigd dat al onze fans het geweldig zullen vinden.”

“Ik geloof in de kerngedachte van L’Oréal Paris: deskundige oplossingen voor verschillende haarproblemen. Ik ben erg blij met het eindresultaat van het filmpje.”

De drijvende kracht van deze reeks haarverzorgingsproducten is “Elke vrouw heeft behoefte aan verschillende oplossingen voor verschillende haarproblemen – of het nu gaat om beschadigd haar, saai haar of haaruitval”.

Lees ook:Katrina Kaif is vierde Indiase gezicht voor L’Oreal
Lees ook:Video: Katrina Kaif’s eerste L’Oreal reclame
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Sonam Kapoor
Lees ook:Bollywood actrice Sonam Kapoor tekent contract met Amerikaans talentenbureau
Lees ook:Khoobsurat Sonam Kapoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.