Fenomenale respons op eerste trailer van Jab Tak Hai Jaan

De link naar eerste trailer van Jab Tak Hai Jaan werd gisteren door niemand minder dan Shah Rukh Khan op Twitter geplaatst.

Binnen no time was Jab Tak Hai Jaan een trending topic en binnen twee uur tijd was de trailer al meer dan 230.000 keer bekeken. Een record!

Meer dan 1 miljoen views in 1 dag
Nadat fans maandenlang werden gekweld met foto’s, teasers en uitgelekte video’s konden fans gisteren eindelijk hun hart ophalen en genieten van de eerste beelden van Yash Chopra’s nieuwe love story. Binnen een dag is de trailer al meer dan 1 miljoen keer bekeken. Nog een record voor YRF!

Positieve reacties
De reacties op de trailer waren zeer positief. De release van de Jab Tak Hai Jaan trailer overschaduwde zelfs reacties op Heroine, de film die vandaag in de bioscoop is verschenen.

En niet alleen het publiek reageerde positief, ook enkele recensenten gaven hun mening op Twitter. Taran Adarsh: “@iamsrk Ik hoop dat JTHJ een nieuw record zet en meer dan 200 cr verdient. Zeer hoopvol.”

Adarsh voegt toe dat hij heel ongeduldig is en noemt de release van de film op 13 november een ‘evenement dat filmliefhebbers niet mogen missen”.

Ook Anupama Chopra, een andere belangrijke filmcriticus, kan niet wachten om deze film te zien.

Spoiler
Filmrecensent Rajeev Masand gaat een stapje verder en laat fans gissen naar het plot van de film. “Omdat de trailer niets over het plot onthuld zal ik je twee dingen vertellen over Jab Tak Hai Jaan die je waarschijnlijk nog niet wist. Op een bepaald moment is SRK zijn geheugen kwijt en op een ander moment is hij een ober in Londen.”

De Yash Chopra-stempel is duidelijk. pittoreske locaties, intense poƫzie en prachtige kostuums. Shah Rukh Khan is weer terug als gepassioneerde minnaar ditmaal samen de aantrekkelijke Katrina Kaif en energieke Anushka Sharma.

Gedicht
Eerder werden twee coupletten van het gedicht Jab Tak Hai Jaan vertaald door Shah Rukh Khan. In de trailer is het gedicht langer, maar de 46-jarige acteur beloofde het hele gedicht te vertalen en deed dat terwijl hij in Engeland was voor een evenement.

Heb je de trailer nog niet gezien… (Hoe dan?!) bekijk hem nu!

Lees ook:2,5 miljoen views voor Jab Tak Hai Jaan
Lees ook:Bioscooptrailer Krrish 3 is meest bekeken Bollywoodtrailer ooit!
Lees ook:Jab Tak Hai Jaan gedicht vertaald door Shah Rukh Khan
Lees ook:Televisierechten Ra.One verkocht voor 40 Crore
Lees ook:EXCLUSIEF!! Trailer van Jab Tak Hai Jaan

0 reacties op “Fenomenale respons op eerste trailer van Jab Tak Hai Jaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.