Trailer: Broken Horses (10 april 2015)

Een verhaal over twee broers…een spoor van bloed…Wat gebeurt er wanneer de band van broederschap op de proef wordt gesteld?

Broken Horses is de eerste Hollywood-film, die is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door een Indiase producent. “Broken Horses is een poging om een ​​film te maken op het niveau van Hollywood. Het is niet zomaar een film. Het is een droom die werkelijkheid is geworden”, aldus Vidhu Vinod Chopra (producent van de films PK, 3 Idiots en Munnabhai).

Bekijk de trailer van Broken Horses en luister naar wat de legendarische regisseur James Cameron erover te zeggen heeft.

Broken Horses, met in de hoofdrollen Thomas Jane, Vincent D’Onofrio en Anton Yelchin, vertelt het verhaal over de relatie tussen twee broers. Een van hen is een violist en de andere een professionele killer.

De film speelt zich af tegen de achtergrond van de Amerikaanse-Mexicaanse drugsoorlog. Broken Horses staat gepland voor een wereldwijd release op 10 april. Of de film ook in Nederland wordt uitgebracht is onbekend.

Lees ook:‘Technologie niet bepalend voor succes film’
Lees ook:Aamir Khan: “Geen interessante scripts ontvangen uit Hollywood”
Lees ook:Weekspecial: Welke film veranderde het leven van Sajid Khan?
Lees ook:Video: Broken World (Salim-Sulaiman en Vishal Dadlani)
Lees ook:Graphic Novel Trailer: Atharva – The Origin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.