Trailer: Bollywood film PINK confronteert publiek met de harde waarheid

De trailer van Soojit Sircar’s langverwachte Bollywood film Pink is uit. De eerste trailer is schokkend en meedogenloos.

Pink roept veel vragen op over vrijwillige seks, de relatie tussen maagdelijkheid en het karakter van de vrouw, en hoe zelfverdediging kan leiden tot gevangenisstraf. De scènes in de rechtbank bezorgen je de nodige kippenvel.

De sociale thriller, die reflecteert op de dubieuze moraal van vandaag de dag, ziet er indrukwekkend uit. Pink plaatst vraagtekens bij de wijze van ondervraging aan een vrouw in de rechtszaal wanneer deze slachtoffer is geworden van een ( mogelijke) verkrachting.

Pink werd opgenomen in Delhi, dat ook wel de verkrachtingshoofdstad van India wordt genoemd.

Synopsis
De film, met in de hoofdrol Amitabh Bachchan in de rol van advocaat, vertelt het verhaal van drie meisjes. Zij zijn gemolesteerd door ene Rajveer. Om een verkrachting te voorkomen verdedigen zij zichzelf, maar worden voor de rechter gesleept omdat zij hun aanrader hebben aangevallen.

De film is geregisseerd door Aniruddha Roy Chowdhury en geproduceerd door Rashmi Sharma en Schooit Sircar. Pink staat gepland voor een release op 16 september.

Bekijk de trailer van dit meeslepende verhaal!

Lees ook:Delhi groepsverkrachting nu onderwerp film
Lees ook:Trailer: Gulaab Gang (7 maart 2014)
Lees ook:Amitabh Bachchan in Yudh
Lees ook:Deepika en Irrfan – een ongewone combinatie?
Lees ook:Volgend jaar debuteren beide zonen van Sunny Deol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.