Video: Koffee with Karan – Salman Khan

Seizoen 4 van de meest geliefde talkshow – Koffee met Karan – begon gisteravond met een BANG!

Johar’s eerste gast was India’s meest geliefde vrijgezel, Salman Khan. Dit was de eerste keer dan Khan plaatsnam op de beroemde bank en na het bekijken van de aflevering vraag je je af waarom hij nooit eerder te gast was . Het uur met Khan vloog voorbij.

Onthullingen
Khan was compleet in zijn element met zijn geestige antwoorden en acties. Hij beweerde nog altijd maagd te zijn en zegt dat hij het niet erg vindt om ‘alleen’ te slapen. De 47-jarige acteur sprak openlijk over alles en daardoor leren we de man achter de acteur een stuk beter kennen.

Relaties
Hij onthult dat hij een keer heel dichtbij was om te trouwen. De trouwkaarten waren al gedrukt, maar het hele feest werd afgeblazen. Hij blijft het liefst ver bij zijn ‘ex-vriendinnen’ uit de buurt of hij negeert ze het liefst.

SRK
Ook sprak hij openlijk over zijn ‘ruzie’ met acteur Shah Rukh Khan. Hij geeft toe dat hij hem niet meer spreekt, maar nog altijd veel respect voor hem heeft en het haat wanneer iemand slecht over SRK spreekt.

RK en KK
Daarnaast deed hij uitspraken over de relatie tussen Ranbir Kapoor en Katrina Kaif. Het was verrassend om te zien hoe comfortabel hij hierover sprak, gezien het gerucht dat hij een lange tijd een relatie met Kaif had.

Al met al was dit een geweldige start van de show en we konden geen betere persoon voorstellen om de show te starten! Dit is Salman Khan!

Lees ook:Salman Khan: “Ik blijf uit de buurt van mijn exen”
Lees ook:Kapoor: “Saif is de juiste man voor mij”
Lees ook:De geheime wapens van Shilpa Shetty en Bipasha Basu
Lees ook:Rani Mukherjee zou een Oprah Winfrey Show willen presteren
Lees ook:First Look: Dit seizoen bij Koffee with Karan (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.