Indiase filmmakers klaar om 20 records te verbreken

Producent Satish Reddy en regisseur Haroon Rashid hebben onlangs de langstdurende one-shot-film gemaakt, getiteld One Shot Fear Without Cut.

De film duurt maar liefst 2 uur en 20 min. De film is opgenomen in een take met een enkele camera.

One Shot Without Fear
ontvangt momenteel lovende kritieken op verschillende  internationale filmfestivals zoals het Sundance Film Festival, het filmfestival van Venetië en het filmfestival van Shanghai.

Deze film staat al genoteerd in de Limca Book of World Records en zeer binnenkort waarschijnlijk ook in het Guiness Book of World Records.

En Nog voor het zo ver is, staat het duo is alweer klaar om een nieuw record te vestigen. Met hun nieuwe film The City That Never Sleeps hopen zij maar liefst 20 Guiness Book records te verbreken. De hoofdrol gaat naar Jeremy Marr Williams.

20 records?
Producent Satish Reddy reageert op deze laatste ontwikkeling. “Het is een uitdaging om een film te maken op een manier zoals nog niemand op de wereld heeft geprobeerd. En om dan te horen dat je met je nieuwe film wellicht 20 Guiness records kan verbreken, maakt dit een zeer lastige klus, want je wordt er continue mee geassocieerd.”

De cast
Regisseur Rashid is druk bezig om de cast voor dit grootse project bij elkaar te rapen. “Met deze film komen veel acteurs en actrices uit de hele wereld samen. We hebben mensen uit Engeland, Amerika, Pakistan, Oekraïne en Rusland.”

“Daarnaast zijn wij in gesprek met een aantal acteurs uit Bollywood die er zeker iets in zien. Ook zullen we samenwerken met vier componisten en 20 ondersteunende regisseurs om het project binnen zeven dagen te voltooien.”

Hij voegt toe: “Dit is nog maar het begin. Wij zullen geschiedenis schrijven in India. Het is fantastisch om te werken met zo’n geweldig team vanuit de hele wereld.”

 

Lees ook:Paa in Guinness Book of Records
Lees ook:Guinness Book of Records zoekt Sonu Nigam
Lees ook:Er is er één jarig…..
Lees ook:Onir’s I AM komt naar Nederland
Lees ook:Salman Khan wil wereldrecord t-shirts scheuren verbeteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.