Indiase remake van The Italian Job

De makers van films als BaazigarHumraaz, Ajnabee, Aitraaz, Naqaab en Race zijn klaar voor hun volgende productie. 

Het regisseursduo Abbas-Mustan zullen binnenkort beginnen met de pre-productie van de Indiase remake van de Hollywoodthriller The Italian Job. De hoofdrollen in deze film zullen worden vertolkt door Abhishek Bachchan, Katrina Kaif en Neil Nitin Mukesh. De rest van de filmcast en -crew voor deze productie, moet nog bepaald worden. De filmrechten voor de remake zijn recentelijk gekocht van Paramount Pictures. Deze Indiase remake zal worden geproduceerd door Studio 18. 
 
De Indiase acteurs zullen de rollen van Hollywoodsterren Mark Wahlberg, Edward Norton en Charlize Theron op hen nemen. The Italian Job van 2003  is geïnspireerd op de gelijknamige Britse film uit 1969.  Afgelopen juli werd bekend dat Saif Ali Khan mogelijk één van de rollen zou vertolken, maar dat is helaas niet doorgegaan. 
 
The Italian Job gaat over een roof, waarbij een team van dieven van plan is om een lading goud te stelen van een voormalige partner die het trio heeft gedwarsboomd. De film laat zien hoe de dieven door hun daad, de grootste verkeersopstopping ooit in Los Angeles creëeren.

Abbas-Mustan zeggen dat ze dit grote project hebben aangenomen, omdat Studio 18 onder de indruk was van de actiescenes in Race van 2008. De remake zal grondig worden vernieuwd naar Indiase maatstaven, maar behoudt wel de oorspronkelijke exclusiviteit. 
 
De Indiase versie van The Italian Job betekent een eerste samenwerking tussen Kaif, Bachchan en Mukesh. Eerder dit jaar speelden Kaif en Mukesh samen in de hitfilm New York.

Lees ook:Opname Indiase Italian Job in november
Lees ook:Bobby Deol krijgt rol in Indiase ‘Italian Job’
Lees ook:Geen Italian Job voor Katrina Kaif
Lees ook:Omi Vaidya krijgt hoofdrol in The Italian Job remake
Lees ook:Exclusieve trailer: Players (6 januari 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.