Opname Indiase Italian Job in november

De vier acteurs, Abhishek Bachchan, Neil Nitin Mukesh, Omi Vaidya en Katrina Kaif zullen in november beginnen met de opnames voor de Indiase remake van de misdaadthriller The Italian Job.

De film is een officiële bewerking van de Hollywoodkaskraker uit 2003 met in de hoofdrollen Mark Wahlberg en Charlize Theron, welke op zijn beurt de remake was van de gelijknamige Britse film uit 1969.

Verhaal
The Italian Job
is het verhaal van een team van dieven die van plan zijn goud te stelen van een voormalig medewerker, die hun heeft verraden.  De film laat zien hoe de dieven hun plan uitwerken om de diefstal vlekkeloos te laten verlopen. Dit doen zij door de grootste verkeersopstopping ooit  in Los Angeles te creëren door het controlesysteem te hacken.

Cult-status
Het regisseurs-duo, Abbas-Mustan, staat bekend om hun bewerkingen van eerdere Hollywoodfilms. Ze hebben de nodige aanpassingen verricht zodat het voldoet aan Indiase standaarden, maar de film zal ten alle tijde zijn cult-status behouden.

Het duo is een jaar bezig geweest met het script dat nu eindelijk klaarligt. “We hebben langer dan een jaar echt hard gewerkt aan het script. We hebben het verhaal zodanig aangepast, dat er nu sprake is van twee vrouwelijke hoofdrollen.” Het duo wil verder liever niet teveel onthullen, dus besloten ze om verder maar te zwijgen.

De producenten, Studio 18, hebben de rechten verworven van Paramount Pictures. Alles is geregeld om zorgeloos van start te kunnen gaan. De opnames staan gepland voor november 2010. Ze beginnen in Goa en daarna zal de cast en crew afreizen naar onder andere Rusland en Nieuw-Zeeland.

Lees ook:Indiase remake van The Italian Job
Lees ook:Geen Italian Job voor Katrina Kaif
Lees ook:‘Gevaarlijke Liefde’ door Vikram Bhatt
Lees ook:Omi Vaidya gaat regisseren
Lees ook:Omi Vaidya krijgt hoofdrol in The Italian Job remake

0 reacties op “Opname Indiase Italian Job in november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.