Exclusieve foto’s: Kleren maken de man… Hrithik Roshan

Bollywoodacteurs Hrithik Roshan en Aishwarya Rai Bachchan waren vorige week al te zien in de eerste trailer van Sanjay Leela Bhansali’s Guzaarish. Nu is het tijd om de film goed te promoten. En Hrithik Roshan is al begonnen om de juiste kleding te zoeken voor komende fotoshoots.

Aan de trailer is te zien dat Guzaarish door de Amerikaanse film The Prestige uit 2006 van regisseur Christopher Nolan is geinspireerd. Gerucht is dat Bhansali het script over twee rivaliserende goochelaars heeft aangepast aan de Indiase context. Dat moet blijken op 19 november, wanneer de film wereldwijd in de bioscopen wordt verwacht.

Guzaarish vertelt het verhaal van een verpleegster, gespeeld door Aishwarya Rai Bachchan, en haar patiënt met een dwarslaesie, geportretteerd door Hrithik Roshan. De band tussen de verpleegster en patiënt wordt met de tijd sterker. Of de twee een relatie hebben of krijgen is niet onthuld. Het is bijna ondenkbaar om de relatiefactor uit een Bollywoodfilm te halen.

Voor zijn rol werd Roshan door Bhansali op een speciaal dieet gezet. Voor deze film moest Roshan aankomen rond de armen en zijn buik. Daarnaast wilde Bhansali dat de acteur zijn haar en baard liet groeien, een beetje zoals Tom Cruise in Born on the Fourth of July.

Wat vind jij van Roshan’s nieuwe look? Laat het ons weten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Exclusieve Trailer: Guzaarish (19 november 2010)
Lees ook:Script Guzaarish naar Oscarbibliotheek
Lees ook:Preview: Guzaarish (19 november 2010)
Lees ook:Guzaarish trailer te zien bij We Are Family
Lees ook:Bhansali kiest voor Abhishek Bachchan

Eén reactie op “Exclusieve foto’s: Kleren maken de man… Hrithik Roshan

  1. Kiran

    Hij ziet er weer helemaal top uit! De promo van de film is ook apart. Sanjay Leela Bhansali kennende, zal deze film opnieuw apart en mooi zijn om te zien. Ik hoop dat de film een topper wordt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.