Bipasha Basu en Josh Hartnett in Singularity

Actrice Bipasha Basu heeft haar eerste internationale film getekend getiteld Singularity. Basu speelt hierin de rol van de Indiase krijgster Tulaja. De actrice zal hierin te zien zijn naast niemand minder dan Josh Hartnett.
 
Het script is geschreven door Ajey Jhankar en naast Basu en Abhay Deol maken meer internationale sterren deel uit van de cast, waaronder Star Trek-acteur Chris Pine, Bond-girl Olga Kurylenko en Christopher Egan.

Basu vliegt binnenkort naar Brisbane om te repeteren met Hartnett. De opnames beginnen in de derde week van november en lopen tot de laatste week van december.  

De film wordt geregisseerd door Roland Joffe, bekend om zijn films City of Joy, The Killing Fields en Captivity. Joffe was in spetember India voor het casten van de juiste acteurs voor deze ‘epic love story’. De regisseur is van plan een groot deel van de film in India te filmen, omdat het verhaal zich afspeelt rond het jaar 1780.

De film volgt een onmogelijke liefde die zich in twee periodes en werelddelen afspeelt. Het verhaal gaat over vier personages, een Britse officier in het koloniale India, de Indiase vrouw waar hij verliefd op wordt, een Amerikaanse zeebioloog en zijn geliefde, die gevangen zit in een kapotte Britse koopvaardijschip. Alleen de kracht van een ring kan een leven redden. Joffe hoopt de film volgend jaar te kunnen uitbrengen.

Lees ook:Bipasha Basu over Singularity
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Bipasha Basu
Lees ook:Exclusieve trailer: Singularity (mei 2012)
Lees ook:Exclusieve trailer: Raaz 3 (7 september 2012)
Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – Bipasha Basu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.