Hrithik moet 10 kilo aankomen

Hrithik Roshan zal voor zijn personage van Vijay Dinanath Chauhan maar liefst 10 kilo moeten aankomen.

Na zijn rolstoelgebonden rol in Guzaarish, waarvoor de acteur flink moest aankomen, gaat Roshan hard aan het werk om voor zijn nieuwe film het juiste lichaam te creëren. Voor zijn personage in de remake van Agneepath is het echter niet de bedoeling dat hij een buikje krijgt, maar juist 10 kilo aan spierweefsel. 

Roshan begint binnenkort met een zeer streng dieet dat bestaat uit hoge proteine voedingsstoffen, zoals eiwitten, proteïne shakes en multivitaminen. Etenswaren met een hoog aantal calorieën zijn verboden terrein. Dat wordt dus even de McDonalds met de kinderen vermijden.

De acteur zal eerst zijn ongewenst vet verliezen. Daarna volgt het trainingsschema voor gewichtstoename. Momenteel weegt de acteur 78,5 kilo. Roshan moet afvallen tot 72 kilo en daarna zal zijn gewicht moeten stijgen tot ongeveer 82-84 kg.

Volgens Roshan’s trainer, Satyajit Chaurasia, hoeft Roshan niet meer dan twee uur per dag trainen om dit voor elkaar te krijgen. ”Er zijn slechts een aantal actiescenes in de film waarbij je zijn lichaam krijgt te zien. Maar het is de bedoeling dat je de aanwezigheid van zijn lichaam kunt voelen. De gespierde look krijgt hij alleen door dit strenge dieet te volgen en twee uur per dag intensief te trainen. Dat moet te doen zijn.”

De remake van de film uit 1990 wordt geproduceerd door Karan Johar en geregisseerd door zijn voormalig assistent Karan Malhotra. Naast Hrithik Roshan zien we ook Priyanka Chopra en Sanjay Dutt in de hoofdrollen. 

Het origineel werd geregisseerd door Mukul Anand en geproduceerd door Yash Johar. Ondanks zijn populariteit vandaag de dag was de film destijds geflopt.

Lees ook:Hrithik Roshan als Shiva?
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”
Lees ook:Karan Johar ambitieus en enthousiast over zijn nieuwe films
Lees ook:Trailer Agneepath (13 januari 2012)
Lees ook:Hrithik en Kareena in Shuddhi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.