Hrithik Roshan: “Mijn Agneepath is geen remake”

Hrithik Roshan speelt de hoofdpersoon Vijay Dinanath Chauhan in het gelijknamige eerbetoon Agneepath van producent Karan Johar.

Maar volgens Roshan is dit geen remake. Sterker nog, hij houdt absoluut niet van remakes, maar heeft wel ja heeft gezegd tegen dit project omdat deze versie, van regisseur en schrijver Karan Malhotra, weinig gelijkenissen vertoond met Mukul Anand’s Agneepath uit 1990.

Geen interesse in remakes
“Ik ben nooit geïnteresseerd geweest in het doen van remakes, ik ben nog steeds niet geïnteresseerd in het doen van remakes, en ik denk niet dat ik ooit in een remake zal verschijnen. Toen Karan het script aan mij voordroeg, was ik in 10 minuten vergeten dat dit een remake was. Ik vergat alles wat ik in gedachten had en reageerde als acteur.  Ik ben heel erg trots om geassocieerd te worden met deze film,” aldus Roshan.

“Ik word gewoon gedreven door mijn instinct. Het maakt niet uit wat mijn verstand zegt, mijn instincten nemen het over. Ik vergat alles wat ik wist over deze film. Karan nam mij mee naar een compleet andere wereld met een compleet nieuw personage”, voegt hij eraan toe.

Het origineel was geregisseerd door Mukul Anand. Deze film was geen succes, maar het personage Vijay Deenanath Chauhan bezorgde Amitabh Bachchan de National Award voor Beste Acteur.

Vijay Dinanath Chauhan
Op de vraag of hij enige kenmerken van het originele personage in deze film heeft meegenomen antwoord Roshan: “Ik had geen referentiepunten, Ik had alleen het script van Karan en het was allemaal nieuw, dus dat was goed voor mij, want ik wilde geen referentiepunten hebben.”

Roshan zegt dat hij met deze film absoluut niet probeert te concurreren met Big B. “Ik zou hebben gefaald als ik met die instelling aan deze film zou zijn begonnen. Voor mij is het gewoon een ander personage,” aldus Roshan.

Release datum
Agneepath staat gepland voor een wereldwijd release op 12 januari 2012. Naast Roshan zijn ook Sanjay Dutt, Rishi Kapoor en actrice Priyanka Chopra in cruciale rollen in deze film te zien.

Bekijk hier de trailer, mocht je deze nog niet hebben gezien!

Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”
Lees ook:Alok Nath niet onder de indruk van nieuwe Agneepath
Lees ook:Hrithik Roshan verslaat de Khans!
Lees ook:Hrithik moet 10 kilo aankomen
Lees ook:Trailer Agneepath (13 januari 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.