Hrithik Roshan verslaat de Khans!

Karan Johar heeft een goede reden om gelukkig te zijn. Zijn volgende release Agneepath, met in de hoofdrollen Hrithik Roshan, Sanjay Dutt en Priyanka Chopra, heeft maar liefst een recordbedrag van 41 crore (EUR 6.087.824) ontvangen voor de satellietrechten. Hiermee verslaat Roshan alle Khans en is hij recordhouder.

Agneepath
is een van de meest verwachte films van volgend jaar. De eerste promo is zeer goed ontvangen en het publiek wil meer. Iedereen is nieuwsgierig naar de remake, of eigentijdse versie van Amitabh Bachchan’s Agneepath.

En het feit dat Hrithik Roshan na een lange tijd te zien is in een actiefilm en wel in de legendarische rol van Vijay Dinanath Chauhan zorgt voor een nog grotere belangstelling voor de film. Dat is de reden waarom het kanaal geen moment aarzelde om zoveel neer te tellen voor de uitzendrechten op televisie.

Het record was eerder in handen van Shah Rukh Khan die voor Ra.One een recordbedrag ontving. Daarvoor was het record in handen van 3 Idiots.

Lees ook:Trailer Agneepath (13 januari 2012)
Lees ook:Hrithik Roshan: “Mijn Agneepath is geen remake”
Lees ook:Alok Nath niet onder de indruk van nieuwe Agneepath
Lees ook:Hrithik moet 10 kilo aankomen
Lees ook:Bioscooptrailer Krrish 3 is meest bekeken Bollywoodtrailer ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.