Madhuri Dixit-Nene weigert rol in Hollywoodfilm

Geen kleine rollen voor Madhuri Dixit-Nene. De actrice ontving onlangs een aanbod om een cameo te vertolken in een Hollywoodfilm, die momenteel in India wordt opgenomen. De actrice weigerde de rol. Waarom?

Ondanks het feit dat de rol aardig wat geld in het laatje zou brengen, bedankte Dixit vriendelijk voor het aanbod. Zij ziet zichzelf namelijk geen kleine rollen vertolken in Amerikaanse films. Dixit wil alleen in films verschijnen wanneer zij de hoofdrol heeft.

In de film zou Dixit zichzelf spelen. Het zou gaan om een scene waarin zij in de droom van een Amerikaanse acteur verschijnt, die droomt van een carrière in Bollywood.

Of de actrice binnenkort in een Bollywoodfilm te zien is, is nog niet bekend. Maar wat we al wel kunnen vertellen is dat Dixit deze week naar Londen gaat om haar wassenbeeld in Madame Tussauds te onthullen.

Lees ook:Vidya Balan wil zichzelf niet beperken tot vrouw-georienteerde films
Lees ook:Irrfan Khan: “Hollywood is als een goed geoliede machine”
Lees ook:Madhuri Dixit komt met eigen website
Lees ook:Breaking News: Emraan Hashmi in een Hollywoodfilm
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Madhuri Dixit

Eén reactie op “Madhuri Dixit-Nene weigert rol in Hollywoodfilm

  1. Amrita

    Dan heeft Madhuri pech. Ze is geen slechte danseres, ze is niet bijzonder knap, maar heeft wel iets. Maar een hoofdrol in een Hollywood film, daar kan ze naar fluiten. Hooguit, zoals 99% van de Bollywood acteurs, een hoofdrol in een campy B movie, die 20 km van Hollywood in elkaar is gezet. Een independent movie. Maar de rest kan zij vergeten. Als je het zo bekijkt: wat denkt zij wel niet? Zo bijzonder is zij niet en zij wil dat graag voor haarzelf (hoofdrol), maar dan kan ik ook eisen dat ik een hoofdrol in een Hollywood film krijg. Want wat maakt mij slechter dan zij is?

    Bollywood is en blijft theatre on film en met het slechte acteerwerk, op Shah Rukh Khan na, plus de actrices, die eigenlijk rijp zijn voor pornofilms, zou ik zeggen: geef Chasey Lane ook een kans!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.