Ram Charan Teja is de nieuwe ‘Angry Young Man’

Na de remakes van Sholay en Don is het nu tijd voor de volgende remake van een Amitabh Bachchan film en wel Zanjeer.

Na veel speculatie over wie de hoofdrol in de remake zal vertolken is nu eindelijk het hoge woord eruit. Regisseur Apoorva Lakhia bevestigt in een interview dat Ram Charan Teja de nieuwe Angry Young Man wordt.

Met deze film maakt Charan dan zijn langverwachte debuut in Bollywood.

Charan is de volgende Angry Young Man
“Ja ik werk aan de remake van Zanjeer en de hoofdrol is inderdaad voor Ram Charan Teja,” aldus Lakhia. “Ik ben van mening dat Charan een geweldige actieheld zal zijn. Zanjeer is een iconische film en wij denken dat Charan perfect is voor de rol van Vijay. Hij is de volgende Angry Young Man van de Hindi Cinema,” voegt hij eraan toe.

Hindi
Charan is al begonnen aan zijn training. Er wordt niet alleen hard gewerkt aan zijn Hindi, maar ook aan zijn lichaamsbouw. Zoals Lakhia het verwoord: “He is going to kick some serious ass in my film!”

Vrouwelijke hoofdrol
En terwijl Charan zich voorbereid op de rol van de Angry Young Man, denken de producenten en regisseur alvast na over wie de vrouwelijke hoofdrol in de film op zich zal kunnen nemen. En hoewel de media eerder speculeerden over Deepika Padukone geeft Lakhia aan dat de details nog moeten worden uitgewerkt.

“Kijk, we weten allemaal hoe belangrijk dit is voor Charan. Onze producenten, Amit Mehra (zoon van Prakash Mehra, die het origineel produceerde en regisseerde) en Reliance, willen Charan een prachtdebuut geven. Dus we zijn hard aan het werk om dit mogelijk te maken. Zodra wij eruit zijn, dan laten we het weten,” aldus Lakhia.

Wie is Ram Charan Tej?
Ram Charan Teja is een bekende acteur uit Zuid-India en tevens de zoon van Chiranjeevi, die daar bekend staat als een ‘megaster’.

Lees ook:Eerste still Zanjeer remake
Lees ook:Priyanka Chopra in remake Zanjeer
Lees ook:Ze kunnen Zanjeer niet maken zonder onze toestemming
Lees ook:Priyanka Chopra gaat zingen voor Zanjeer?
Lees ook:Nu een remake van Amitabh Bachchan’s Kaalia

3 reacties op “Ram Charan Teja is de nieuwe ‘Angry Young Man’

 1. Aryan

  megastar ? ik kom uit india en heb nooit van die man gehoord.. :P ik hoop dat ze het niet verpesten :P

    /   Beantwoorden  / 
 2. Amrita

  Ik kom uit Nederland, uit een klein dorp en ik heb nog nooit van Zanger Rinus gehoord. Maar dat maakt hem nog geen megaster op basis van mijn ervaringen en mijn wetenschap over de rest van het land. Dus ik begrijp jouw punt niet.

  In ieder geval is dit allemaal weer een “he wish” verhaal, waar mensen je zo vergeten zijn als je geen charisma hebt, zoals tegenwoordig een Shah Rukh Khan dat heeft. Dus bij deze zeg ik: het is maar voor even en we zien allemaal wel wat de toekomst brengt.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Aryan

  oow okee, je begreep mijn punt idd niet nee :)

  Zanjeer is een goeie film ik hoop dat ze het ook goed brengen en niet alleen bezig houden met actie en close ups van de acteurs buikspieren -.-

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.