Itemgirl Maryam Zakaria

Iraanse schoonheid Maryam Zakaria, die in de film Agent Vinod te zien was in het nummer Dil Mera Muft Ka, begint binnenkort aan de opnames van haar itemsong voor de film Rowdy Rathore.

“Ik doe inderdaad een itemnummer voor Rowdy Rathore. Het is een catchy en snel nummer.” De actrice zal echter niet dansen met de hoofdrolspelers Akshay Kumar en Sonakshi Sinha.

Het was een uitdaging
Het nummer wordt gechoreografeerd door Prabhudeva zelf en Zakaria geeft toe dat ze moeite had om de bewegingen correct uit te voeren.  “Prabhudeva heeft een unieke dansstijl, dat best moeilijk is om direct op te pakken. Ik ben wel blij dat ik de mogelijkheid krijg om iets nieuws uit te proberen. Het was een uitdaging, maar ook zeer leuk.”

De actrice vindt het niet erg om gezien te worden in itemsongs. “Vandaag de dag zie je zelfs topactrices verschijnen in itemsongs verschijnen, dus waarom zou ik het niet doen?”

Ik wil hoofdrollen
Zakaria neemt echter niet alleen genoegen met itemsongs. De Iraanse schone streeft natuurlijk naar een hoofdrol. “Ik had een kleine rol in Paying Guest (2009). Daarna kreeg ik Agent Vinod en nu een itemnummer voor Rowdy Rathore. Mijn geduld heeft haar vruchten afgeworpen.”

De Iraanse werd geboren in Iran en groeide op in Zweden. Ze acteerde eerder in een aantal Tamil en Telugu films, maar richt zich nu compleet op Bollywood. “Ik wil zeker verder met acteren in Bollywood en hoop natuurlijk op een hoofdrol. Ik heb regelmatig ontmoetingen met regisseurs en ben momenteel een aantal scripts aan het lezen. We zullen zien”, aldus de Iraanse.

Rowdy Rathore wordt geregisseerd door Prabhudeva en geproduceerd door Sanjay Leela Bhansali en Ronnie Screwvala. De film is een remake van de Telugu film Vikramarkudu. 

De eerste trailer van Rowdy Rathore verschijnt aanstaande maandag. De film staat gepland voor een release in juni.

Lees ook:Exclusieve trailer: Rowdy Rathore (15 juni 2012)
Lees ook:Housefull 2 en Rowdy Rathore gepland voor zomerrelease
Lees ook:Exclusieve Teaser: Chinta Ta Ta Chita Chita (Rowdy Rathore)
Lees ook:Sonakshi Sinha wacht een druk 2013
Lees ook:Sonakshi en Prabhudeva nemen een break… van elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.