Sanjay Dutt’s look in Ra.One

Zoals al bekend was, zal ook Sanjay Dutt een rol spelen in Shah Rukh Khan’s productie Ra.One. En dit keer is hij terug in zijn mean-avatar. Het publiek noemt hem natuurlijk niet voor niets ’de Deadly Dutt’.

Na zijn verbluffende look in Agneepath, pronkt Dutt ook in Ra.One met zijn gespierde lichaam, zijn vele tatoeages (allemaal echt overigens) en de gehele Dutt macho-look. En hoewel zijn look een geheim moest blijven, verscheen de volgende foto alsnog op het internet. 

Dutt is in Ra.One weer volledig in zijn element. Hij is te zien in een aantal moeilijke actiescènes met Priyanka Chopra als zijn sidekick. Khan heeft Dutt persoonlijk gevraagd om deze cameo te doen en Dutt zei onmiddelijk ja. Hij weigerde zelfs te praten over geld. 

Dus vond Khan een andere manier om zijn dankbaarheid voor Dutt uit te drukken en hij gaf hem een motor cadeau van een bekend Italiaans merk. Hij had namelijk gehoord dat Dutt die motor heel graag wilde hebben. 

Dit is, afgezien van de korte verschijning van Dutt in Om Shanti Om, de eerste keer dat Dutt en Khan tegenover elkaar komen te staan in een film.

Lees ook:Sanjay Dutt in Agneepath
Lees ook:Eerste still Zanjeer remake
Lees ook:Exclusieve trailer: Gun Gun Guna (Agneepath)
Lees ook:Priyanka Chopra: “Ik werk niet voor het geld”
Lees ook:Munnabhai is terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.