First Look: Shah Rukh Khan in Ladakh

Vorige week begon regisseur Yash Chopra in Ladakh aan de laatste opnames voor zijn Diwali release. De eerste foto van de shoot verscheen vandaag op het internet.

Een paar weken geleden ging het gerucht dat Khan in deze film te zien zou zijn als legerofficier. Of hij werkelijk een officier speelt, is niet bekend, maar het mag in ieder geval duidelijk zijn dat zijn personage wel degelijk in het leger zit. En ook zijn naam is onthuld: Samar.

De eerste beelden van de film werden vorige week onder grote belangstelling onthuld samen met een 50-jaar Yash Chopra trailer. Fans wachten nu met smart op de bioscooptrailer die binnenkort verschijnt.

De vooralsnog titelloze film, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma, staat gepland voor een Diwali release op 13 november 2012. Yash Chopra werkt hierin niet alleen voor het eerst samen met de twee actrices, maar ook met het Oscarwinnende duo A.R. Rahman en Gulzar.

Lees ook:YRF reageert geirriteerd op Indiase media
Lees ook:Exclusief! First Look: Yash Chopra maakt filmtitel bekend
Lees ook:YRF gaat naar Hollywood: Uday Chopra wordt CEO
Lees ook:Shah Rukh Khan in gesprek met Yash Chopra
Lees ook:Exclusief! Trailer: Bhoot Returns (12 oktober 2012)