Rani Mukherjee: ouder en wijzer

Actrice Rani Mukerjee is op 21 maart 32 jaar geworden. Ze bracht haar verjaardag door met haar dierbaren en goede vrienden. Mukherjee gaat met volle moed weer aan de slag met haar nieuwste film, of moeten we zeggen films?


“Ik werk aan een geweldige film en zal hoogstwaarschijnlijk in nog een film te zien zijn.” De actrice kiest haar rollen met zorg uit en is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

No One Killed Jessica
Haar eerstvolgende film is getiteld No One Killed Jessica. De film is gebaseerd op het verhaal over de moord op fotomodel Jessica Lall. Mukherjee vertolkt hierin de rol van journaliste. “Het is een aparte film. Het is een zeer sterke en aparte rol. Ik weet niet hoe mijn fans hierop zullen reageren, maar ik kijk er erg naar uit. Het is een interessante film gebaseerd op een werkelijk verhaal.”

Exclusief voor YRF? Echt niet!
De laatste jaren deden veel geruchten de ronde dat Mukherjee exclusief verbonden was aan het productiebedrijf Yash Raj Films. Dit zou betekenen dat zij buiten Yash Raj Films met geen enkel productiebedrijf in zee zou mogen gaan. Mukherjee zegt dat dit absoluut absurd is en ontkracht hiermee dat gerucht. “Ik zal altijd deel blijven uitmaken van Yash Raj, maar ik heb ook eerder met andere producenten en regisseurs samengewerkt waaronder Sanjay Leela Bhansali en Karan Johar. Voor mij is het belangrijk dat ik deel uitmaak van goede films.”

Mukherjee als regisseur?
Mukherjee ziet na een carrière van 17 jaar als actrice de toekomst rooskleurig in. “Ik wil nog zoveel dingen in het leven doen, maar je kunt nooit alles doen wat je in feite zou willen doen. Als een acteur tien jaar heeft voltooid, wordt er vaak gevraagd of de volgende stap is om films te regisseren. Laat me eerlijk zijn; ik wilde nooit actrice worden, maar ik ben het wel geworden. Daarom zeg ik altijd: ‘Zeg nooit nooit’. Het is niet iets wat ik heb gepland, maar als ik de kans krijg en over voldoende energie beschik, wil ik zeker ooit een film regisseren.“

Lees ook:Rani Mukherjee en Vidya Balan in No One Killed Jessica
Lees ook:Exclusieve trailer: Dilli-Dilli (No One Killed Jessica)
Lees ook:Rani Mukherjee: “Ik was toe aan een vrolijke film”
Lees ook:First look: No One Killed Jessica
Lees ook:Vidya Balan is vrolijker en onbevreesd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.