Raajneeti is uit! Prakash Jha is klaar voor zijn volgende film

Raajneeti is uit en krijgt ontzettende goede feedback van zowel critici als het publiek. Maar Prakash Jha heeft dit hoofdstuk helemaal afgesloten en is klaar om nu aan zijn volgende film te beginnen.

Raajneeti komt na een periode van vijf jaar na de laatste film van Jha: Apaharan. Van een relatief kleinere film als Apaharan, is Jha verhuisd naar veel ambitieuzer Raajneeti die belooft om de onderbuik van de Indiase politiek bloot te leggen met een sterke verwijzing naar hoofdstukken en personages uit de  Mahabharat.

Script moet perfect zijn
Het is meer dan 25 jaar geleden dat deze man begon met het regisseren van film en Raajneeti is pas zijn tiende film. Men kan wel zien dat hij behoorlijk kieskeurig is over de verhalen die hij te vertellen heeft.  “Nou, het is niet dat er niets gebeurt in die 3-4 jaar na Gangaajal en plotseling duikt Raajneeti op uit het niets. Het werk gaat gewoon door.”

Jha neemt er de tijd voor om het script van een film te schrijven en perfectioneren. “Het idee van de film was er al toen ik bezig was met de opnames van Apaharan. Toen begon ik met de casting en stonden Ajay (Devgn), Nana (Patekar) en Arjun (Rampal) al vast. In de tussentijd bleef ik het script verfijnen.”

Op naar de volgende film
Geen wonder dat Jha nu al heel wat vooruitgang heeft geboekt op zijn volgende film in de tussenliggende periode. “Zoals ik al zei, ik begin vroegtijdig aan een project. Voor mijn volgende film, ben ik twee jaar geleden al begonnen”, onthult Jha,”Ondertussen heb ik continu gewerkt aan het onderwerp en als dat werkt niet goed uitpakt, dan stap ik over op iets anders.”

Lees ook:Hrithik en Kareena in Shuddhi
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”
Lees ook:Arjun Rampal: “Ra.One is de beste actiefilm ooit”
Lees ook:Nominaties voor de Zee Awards 2011
Lees ook:Deel 1- Weekspecial: Mahesh Bhatt over de verkrachtingszaak, vrouwen en de rol van films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.