Irrfan Khan: “Hollywood is als een goed geoliede machine”

Irrfan Khan is erin geslaagd om een naam voor zichzelf te maken in zowel Hollywood als Bollywood. Zijn nieuwste Hollywoodproductie Hisss staat voor de deur. Khan zegt dat Hollywood een geoliede machine is waar veel gepland wordt en iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen taak.  

Khan werd een prominent gezicht in de internationale cinema na zijn werk in films als Warrior, A Mighty Heart, New York, I Love You en de Oscarwinnaar Slumdog Millionaire.

“Het fundamentele verschil tussen Hollywood en Bollywood is dat zij (Hollywood) erg veel plannen. Hun werksfeer is nogal verkokerd. Iedereen is verantwoordelijk voor hun eigen afdeling”, zegt de acteur in een interiew.

“Ze werken als goed geoliede machines. Eén persoon werkt alleen aan datgene waar hij kennis van heeft. Hij heeft geen algemene kennis van het gehele proces. Maar in India werken wij op een zeer hartelijke manier. Hier kan iedereen een suggestie geven en regisseurs nemen het mee”, voegde hij eraan toe.

“Werken met Lynch was geweldig”
De acteur is binnenkort te zien in Hisss, geregisseerd door de Amerikaanse Jennifer Lynch. De film staat gepland voor een release op 22 oktober 2010. De film gaat over een slangenvrouw gespeeld door Mallika Sherawat die erop uit is om wraak te nemen. Naast Khan en Sherawat is ook Divya Dutta te zien in de film.

Khan is vol lof voor de regisseur van Hisss. “Werken met Jennifer was een geweldige ervaring. De manier waarop ze het verhaal zag, was verbazingwekkend. En de film heeft prachtige special effects. Daar zal iedereen zeker van opkijken”, zegt de acteur.

“Hoewel het een horrorfilm wordt er ook gesproken over veel andere dingen. Er wordt gesproken over het leven, dood, respect voor dieren en respect voor de natuur. De film bestaat uit zoveel lagen,” voegde hij eraan toe.

De acteur speelde onlangs een rol gespeeld in de Amerikaanse serie In-Treatment waarin hij te zien is naast acteurs als Gabriel Byrne en Debra Wenger. Het is een serie over therapeuten en patiënten.

Gelukkig met carrière
Irrfan zegt dat hij gelukkig is over de manier waarop zijn carrière nu loopt en het aanbod van het soort films dat hij krijgt. “Ik ben blij met het goede aanbod en ik krijg films over onderwerpen die ik graag wil doen. Dat is genoeg voor mij.”

Khan is nu te zien in de film Knock Out naast Sanjay Dutt en Kangana Ranaut. Verder werkt de acteur aan Paan Singh Tomar, Yeh saali Zindagi, Saath Khoon Maaf en Thank You.

Lees ook:Mallika Sherawat mogelijk in film met Salma Hayek
Lees ook:Anil Kapoor onder de indruk van Tom Cruise
Lees ook:“Ik betwijfel of Hollywood-acteurs een Tujhe Dekha..kunnen”
Lees ook:Kristen Stewart: “SRK is een inspiratie voor mij”
Lees ook:Mallika Sherawat en Laz Alonso in politieke komedie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.