Priyanka Chopra: “Ik werk niet voor het geld”

Ze werd op maandag 18 juli alweer 29 jaar. Ze is onafhankelijk en behoort tot een van de meest succesvolle actrices en modellen van deze tijd. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Priyanka Chopra.

In een interview onthult de actrice dat geld nooit een beslissende factor is geweest om als actrice aan de slag te gaan.

Priyanka Chopra maakte haar 9 jaar geleden in 2003. Wat is haar drijvende kracht en levert de roem ook nog wat op? De 29-jarige lijkt haar antwoord rechtstreeks uit het filosofieboekje van haar grote idool te halen.

“Ik kom vanuit een middenklasse achtergrond en roem heeft mij niet veranderd als persoon. Ik verdien nu inderdaad genoeg geld, maar geld was nooit een drijvende factor voor mij. Ik werk als actrice omdat het voor mij een spirituele ervaring is. Ik ben gepassioneerd over mijn werk en dat is mijn drijvende factor”, aldus de actrice.

Lees ook:Foto: Priyanka Chopra op de set van X-Factor
Lees ook:Priyanka Chopra gaat Fear Factor presenteren
Lees ook:Priyanka Chopra en haar Khiladi’s
Lees ook:Priyanka Chopra tekent bij Amerikaans agentschap
Lees ook:Priyanka Chopra onthult eigen website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.