Sanjay Dutt: “Ik kan mijn hele leven geen student spelen”

Sanjay Dutt is op zoek naar goede rollen. Hij was als laatst te zien in de komedie Double Dhamaal, heeft net stevige actiescenes achter de rug voor Ra.One en speelt de slechterik in de remake van Agneepath.  Hij weigerde echter een vaderrol in de film Bodyguard. Waarom?

“Ik kan toch niet Salman’s vader spelen”
“Salman Khan is net als familie voor mij en hij verzocht mij om een cameo te doen in de film Bodyguard. Hierin zou ik zijn vader moeten spelen. Maar ik bedankte vriendelijk voor de rol, want ik ben niet oud genoeg om zijn vader te spelen. Er is niet zoveel leeftijdsverschil tussen ons. ”

Dutt tevreden met personages
Dutt is wel blij met de films die hij aangeboden krijgt. ”Ik ben 51 jaar oud. Ik kan nu geen student blijven spelen en rond bomen dansen met mooie, jonge meisjes. Het is jammer, maar ik moet deze grimmige realiteit te accepteren.” Hij voegt toe blij te zijn met de gang van zaken. “Ik heb nergens spijt van. Alles is goed binnen mijn familie, ik heb een geweldige vrouw, twee schatten van kinderen, Shahraan en Iqra, en ik krijg goede rollen aangeboden. Wat wil ik nog meer?”

“Mujhe Jeene Do is mijn vader’s beste film ooit”
Nou, er is echter wel één ding dat hij graag zou willen. Hij speelt nu weliswaar in de remake van Agneepath, maar als hij een remake mocht maken van één van de films van zijn vader met zichzelf in de hoofdrol, dan wist hij het wel. “Ik zou mijn rechterarm geven om te acteren in een film als Mujhe Jeene Do en deze te mogen produceren. Dit is, naar mijn mening, mijn vader’s beste film ooit.”

Lees ook:Nichtje Sanjay Dutt wil naam voor zichzelf maken
Lees ook:Sanjay Dutt: “Ik ben in mijn element wanneer het gaat om actie”
Lees ook:Sanjay Dutt in Agneepath
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”
Lees ook:Sanjay Dutt’s look in Ra.One

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.