Mukesh Bhatt: “Asin heeft geen toekomst in Bollywood”

De familie Bhatt heeft overal wel een duidelijke mening over. Meestal is het regisseur-producent Mahesh Bhatt die zijn mening op elk platform verkondigd, maar nu komt ook Mukesh Bhatt naar voren.

De vraag ging over de populariteit van Zuid-Indiase actrices, in het bijzonder Asin, maar Bhatt is niet onder de indruk van haar en zei botweg: “Ik denk niet dat zij een geweldige toekomst tegemoet gaat in Bollywood.”

Het feit dat Asin in twee grote hits heeft gespeeld, namelijk Ghajini en Ready, maakt voor hem geen verschil. “Wat heeft zij werkelijk in die films gedaan? Het succes van die films is te danken aan Salman Khan en Aamir Khan. Haar rol had niets te betekenen en die films zijn echt geen hit geworden dankzij haar acteerwerk. Helemaal niet zelfs.”

Alsof kritiek niet genoeg was, ging Bhatt nog even een stapje verder en had ook nog wat advies voor de jonge actrice. “Alleen maar mooi zijn in een film met supersterren is niet genoeg. Als je wilt dat het publiek je na de dood ook nog herinnert, dan zou ik maar snel beginnen met acteren.”

Asin heeft nog niet gereageerd op de harde woorden van Bhatt.

Lees ook:Alia Bhatt: “Ik ben nog geen ster”
Lees ook:Geen romance tussen SRK en Alia Bhatt in Gauri Shinde’s film
Lees ook:Jaya Bachchan noemt HNY ‘onzinnig’
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Meena Kumari
Lees ook:“Dat een vrouw verkrachting over zich afroept is een hartverscheurend argument”

2 reacties op “Mukesh Bhatt: “Asin heeft geen toekomst in Bollywood”

 1. Nabila1991

  Ik vind haar juist een leuke actrice. Ze heeft goed werk geleverd in Ghajini. Ze is honderd keer beter als die waardeloze arrogante kareena kapoor die in iedere film halfnaakt verschijnt. Daar heeft ze haar succes ook aan te danken.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Malika

  omg.. dat is wel een beetje hard :S
  Echt zielig dat sommige mensen zulke dingen tegen de media zeggen, maar niet tegen de persoon in kwestie. Dat noem ik nou laf!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.