“Werken met Bachchan is speciaal”

Voor de acteurs Saif Ali Khan en Prateik Babbar waren de opnames van Aarakshan een speciale ervaring, want zij stonden hierin tegenover de levende legende Amitabh Bachchan. Een ervaring die zij nooit zullen vergeten.

Ook voor Bachchan was het een speciaal moment, want hij acteerde in de jaren ’70 en ’80 ook nog eens met de moeders van beide acteurs.

Bachchan: “Saif en Prateik zijn beide erg getalenteerd en ik voelde een speciale band met hen, omdat ik in het begin van mijn carrière ook met hun moeders heb gewerkt.”

“Bachchan is hoe een man moet zijn”
Babbar weet nauwelijs iets te zeggen over de ervaring. Hij is nog helemaal in de wolken dat hij dit mag meemaken in het begin van zijn carrière.  Met moeite weet hij het volgende te zeggen: “De heer Bachchan is de meest maatschappelijk relevante acteur die we hebben.”

Khan is het daarmee eens en voegt toe: “Ik ben een groot fan van de heer Bachchan – niet alleen als acteur, maar ook de manier waarop hij spreekt en zich kleed. Dit is hoe een man zou moeten zijn. Je kan ontzettend veel van hem leren, door alleen maar naar hem te kijken… ”

“Bachchan professionaliteit is geweldig!”
De jonge Babbar voegt toe dat hij zeer onder de indruk is van Big B’s professionaliteit. “Zijn genialiteit is ook gerelateerd aan hard werken en dat is een geruststellende gedachte. Voor de jongeren onder ons betekent dit dat als wij hard werken, ook wij ons doel kunnen bereiken. Acteren is niet iets wat je van de één op de andere dag gewoon doet. Nu ik de heer Bachchan heb meegemaakt, voel ik dat ik nog harder moet werken. Amitji leerde en repeteerde zijn teksten wanneer hij kon. Zijn concentratie en de manier waarop hij iets toepast is iets waar wij allen van kunnen leren.”

“Werken met Bachchan nog altijd surrealistisch”
Khan vervolgt: “De heer Bachchan en ik samen hebben eerder gewerkt in Eklavya en nu Aarakshan, maar nog steeds is de hele ervaring van het werken met hem surrealistisch. Soms dwaal ik af in gedachten als ik denk: “Oh, dit is de acteur uit Sholay en Muqaddar Ka Sikandar. Niet te vergeten, de acteur die ook in enkele films met mijn moeder de hoofdrol had. Ik moet er niet aan denken, anders word ik helemaal gek.”

Lees ook:Exclusieve trailer: My Friend Pinto (17 juni 2011)
Lees ook:Acteurs Aarakshan staan voor 1 dag voor de klas
Lees ook:Exclusieve trailer: Aarakshan (12 augustus 2011)
Lees ook:Aamir Khan wordt schilder
Lees ook:Nieuwe poster Issaq: Gebrek aan originaliteit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.