Raveena Tandon: “Huidige generatie actrices is te dun”

Kennen we haar allemaal nog? Raveena Tandon! De actrice, die haar carrière begon met de film Patthar Ke Phool, is van mening dat de huidige generatie actrices onder een te grote druk staat om slank te worden en te blijven.

En om dat figuurtje te bereiken doen ze ongezonde concessies met betrekking tot hun gezondheid met als gevolg dat ze de druk van het werk niet meer aan kunnen.

De gevolgen van zo’n ongezonde levensstijl zijn niet te overzien.

Druk neemt toe
“In deze industrie worden actrices continue onder druk gezet om zichzelf te pushen om slank te blijven. We werken op onregelmatige tijden en volgen diverse strenge diëten. Maar de druk lijkt steeds groter te worden.”

Actrices vallen vaker flauw
De 37-jarige schrikt wanneer ze leest dat een actrice is flauwgevallen tijdens opnames. “In het nieuws zie je steeds vaker berichten verschijnen dat actrices als gevolg van een dieet of na 24 of 36 uur non-stop te hebben gewerkt ineens flauwvallen. Dat is niet gezond. Het is zeer belangrijk om een sterke basis te hebben.” Ze voegt toe dat zij ‘godzijdank nog nooit is flauwgevallen’.

“Mijn generatie zag er veel gezonder uit”
Tandon is van mening dat de vrouwen uit haar generatie veel gezonder waren dan de huidige generatie. “Ik was 16 toen ik begon met mijn eerste film Patthar Ke Phool. In die tijd waren mensen niet zo bewust bezig met hun uiterlijk. We zagen er allemaal zeer gezond uit. Kajol, Manisha (Koirala) en ikzelf….Toen wij begonnen zagen wij er goed uit en het leek alsof wij uit gezonde gezinnen afkomstig waren.”

Discussie
Vind jij ook dat de huidige generatie van actrices te dun is…..of valt dat wel mee en overdrijft Tandon met haar reactie?

Lees ook:Shilpa Shetty: “Huidige levensstijl oorzaak toename kankerpatiënten”
Lees ook:Varun Dhawan: “Alia is de Robert de Niro van onze generatie”
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Shabana Azmi
Lees ook:“24 was een verrijkende ervaring voor mij”
Lees ook:Priyanka Chopra over catfights in Bollywood

Eén reactie op “Raveena Tandon: “Huidige generatie actrices is te dun”

  1. Aryan

    wauw. nee alle actrices van nu zijn qua lichaam toch veel beter dan toen XD vind ik.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.