Alok Nath niet onder de indruk van nieuwe Agneepath

De nieuwe versie van Agneepath is een grote hit, maar acteur Alok Nath (die in het origineel de rol van Dinanath Chauhan vertolkte) zegt niet onder de indruk te zijn van deze nieuwe versie. En dat niet alleen, ook de acteur die zijn rol heeft overgenomen deed hem niets.

“Ik zag een zekere onervarenheid, onvolwassenheid en rauwheid in de acteur (Chetan Pandit) die de rol van Dinanath Chauhan speelde. Ook de acteur de de jonge Vijay (Arish Bhiwandiwala) raakte mij niet”, aldus Nath, die bekendstaat om zijn nobele personages in films als Hum Hain Aapke Koun, Vivah en Pardes.

“Mijn rol in Agneepath was van korte duur, maar het had een blijvend effect. Het origineel bevatte veel meer intense momenten en drama. Dat miste ik bij de nieuwe versie. Ik vond bepaalde delen wel mooi, maar over het algemeen was het gewoon over-the-top. De tweede helft sleepte maar voort. De magie van Mukul Anand ontbrak.”

Nath uit tevens zijn ongenoegen over de vele remakes. “Ieder tijdperk heeft zijn eigen moraal en cinema. Wat in 1990 werkte, werkt vandaag de dag waarschijnlijk niet. Laat klassiekers voor wat ze zijn.”

Lees ook:Hrithik Roshan: “Mijn Agneepath is geen remake”
Lees ook:Hrithik Roshan verslaat de Khans!
Lees ook:Trailer Agneepath (13 januari 2012)
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”
Lees ook:Hrithik moet 10 kilo aankomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.