Tusshar Kapoor van Kool naar Gangster

Na zijn komische act in de komedie Kya Superkool Hain Hum maakt acteur Tusshar Kapoor zich op voor zijn rol als gangster Munir Sheikh voor Sanjay Gupta’s Shootout at Wadala.

De 35-jarige acteur is blij dat regisseurs hem, naast de komische rollen, ook benaderen voor de meer intense personages.”Als acteur geeft mij dat de mogelijkheid om mijn veelzijdigheid te tonen.”

Een complex karakter
Munir Sheikh, zijn personage in de film Shootout at Wadala, heeft zijn donkere kanten. “Het personage heeft grijze tinten. In tegenstelling tot Dilip Buwa (zijn personage in Shootout at Lokhandwala) is Munir een zeer complex karakter. Hij is een strateeg met een gevoel voor humor. De film speelt zich af tussen 1973 en 1983. Naarmate het verhaal vordert, groei je mee met Munir.”

Voor de rol moest Kapoor werken aan zijn fysieke uitstraling. “Je komt niet geloofwaardig over als magere gangster en dus moest ik hard werken om breder te worden.” Hij voegt toe dat de rest van de look is bedacht in overleg met regisseur Sanjay Gupta. “En aangezien mijn personage moslim is, was het ook belangrijk voor mij om te weten hoe bepaalde woorden worden uitgesproken en hoe je de namaaz moet verrichten.”

Een commerciële gangsterfilm
Kapoor ging verder in op het concept van gangsterfilms. Hij is van mening dat SAW (Shootout at Wadala) een commerciële gangsterfilm is. “De meeste gangsterfilms richten zich op een nichepubliek; Het zijn ofwel docu-drama’s of gewoon ‘te donker’ om het grote publiek aan te spreken. Vaak is het zo dat filmmakers van gangsterfilms het idee hebben om de film zo realistisch mogelijk te maken…uiteindelijk falen ze.”

Lees ook:Trailer: Shootout at Wadala (1 mei 2013)
Lees ook:First Look: John Abraham als Manya Surve
Lees ook:Rishi Kapoor als onderwereldfiguur Dawood Ibrahim
Lees ook:Teaser Video: Babli Badmaash (Shootout at Wadala)
Lees ook:Video: John Abraham in promotionele video Vicky Donor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.