Yash Chopra stopt met regisseren

Karan Johar kondigde het nieuws van de week al aan, maar de legendarische Yash Chopra bevestigde dit gisteren in het interview dat hij deed met Shah Rukh Khan.

“Ik stop met regisseren”, zegt de regisseur die gisteren zijn 80e verjaardag vierde.

Na 60 jaar te hebben gewerkt stopt Chopra met regisseren. “Bahut ho gaya abhi. Mijn hart zegt dat het nu genoeg is. Jab Tak Hai Jaan is mijn laatste film.”

Jong talent helpen
De regisseur, die bekend staat om zijn romantische films, gaat echter wel door met werkzaamheden achter de schermen. Hij wil jong talent helpen om zichzelf verder te ontwikkelen.

“Ik heb zoveel liefde ontvangen in alle jaren dat ik werkzaam ben geweest als regisseur. Het is nu tijd om iets terug te doen. Ik wil regisseurs, acteurs, actrices en technici helpen met hun carrière.” Hij voegt toe dat hij daarnaast ook meer tijd met zijn vrouw wilt doorbrengen.

Verdriet
Hoewel de beslissing van Chopra niet echt als een shock komt, is er toch veel verdriet onder de fans van de Indiase Cinema. Twitter was overladen met dankbetuigingen voor de manier waarop hij de boodschap van liefde verspreidde. En je moet toegeven, er is niemand in de wereld die LIEFDE zo mooi portretteert als Yash Chopra.

Ook wij zullen hem missen als regisseur, maar wij bedanken hem voor de prachtige films die hij ons jaar in jaar uit heeft gegeven.

Het hele interview
Bekijk het hele interview met Yash Chopra, waarin hij vertelt passievol verteld over zijn carrière.

Lees ook:Breaking News: King of Romance – Yash Chopra overleden
Lees ook:Yash Chopra, Bedankt!
Lees ook:Shah Rukh Khan en Katrina Kaif in Yash Chopra’s nieuwe film
Lees ook:Shah Rukh Khan kapot na overlijden Yash Chopra
Lees ook:Anushka Sharma onthult rol in Jab Tak Hai Jaan

0 reacties op “Yash Chopra stopt met regisseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.