Priyanka Chopra over haar muziekcarriere

In een exclusief interview met GQ India vertelt Priyanka Chopra over haar muziekcarrière en haar plannen voor de toekomst.

GQ: Recent verscheen je eerste single. Hoe is dat zo gekomen?
Priyanka Chopra: Ik hield van jammen met mijn vrienden Vishal-Shekhar en Salim-Sulaiman terwijl zij in de studio muziek voor mijn films componeerden. Muziek heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven. Dus toen Universal en Desi Hits in New York mij benaderden met het aanbod om een album te maken zei ik ja. Zij geloofden meer in mij dan ik in mezelf.

GQ: Een agentschap in Hollywood heeft jouw recent getekend. Zie je een carrière in Hollywood in het vooruitzicht?
PC: Mijn carrière is altijd iets dat mij is overkomen. Ik heb mezelf nooit een doel gesteld om het te maken in films of in de muziek. De Creative Artists Agency [CAA] in Los Angeles heeft mij inderdaad benaderd. Als er een interessant aanbod komt, zal ik het doen.

GQ: Het afgelopen jaar heb je veel over je heen gekregen. Ben jij de meest gehate vrouw in Bollywood?
PC: Ik geloof dat ik interessant genoeg ben en dat is de reden dat er veel over mij wordt gesproken. Ik denk dat al dat geroddel het resultaat is van het feit dat ik een zeer prive persoon ben. Ik deel mijn persoonlijke leven niet met de media.

GQ: Er is geen betere periode dan nu om jezelf als actrice neer te zetten in Bollywood. Je hebt enkele zeer interessante films voor volgend jaar.
PC: Klopt. De heer [Amitabh] Bachchan zei vroeger ooit eens iets in een interview dat mij altijd is bijgebleven en ik heb dat altijd in mijn achterhoofd gehouden tijdens mijn carrière: “De hoeveelheid tijd dat je op het witte doek te zien bent doet er niet toe. Waar het om gaat is wat je doet als je op het scherm verschijnt. Ik had in Kaminey maar acht scenes, maar die scenes hadden wel een impact.

En dan probeert GQ alsnog iets los te krijgen over haar priveleven.

GQ: Ben je vrijgezel?
PC: Ik ben niet getrouwd.

GQ: Dat betekent dus dat je single bent?
PC: Ik ben niet getrouwd [lacht].

Bekijk de fotoshoot!

Lees ook:Zanger Jay Sean wil acteren
Lees ook:Exclusieve video: Preity Zinta ontvangt eredoctoraat
Lees ook:A.R. Rahman gaat componeren voor Yash Chopra
Lees ook:Video: Beneath The Surface – Shah Rukh Khan
Lees ook:Kareena Kapoor Khan over de vrouwen in haar leven die haar dagelijks inspireren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.