Alia Bhatt: “Ik ben nog geen ster”

Ze speelt de sterren van de hemel op het witte doek en geeft de een na de andere hit. Het is dan ook geen verrassing dat de filmindustrie actrice Alia Bhatt een ster noemt. Ook Vader Mahesh Bhatt en zus Pooja Bhatt delen deze mening.

De jonge actrice is van mening dat ze nog een lange weg te gaan heeft voordat ze kan worden bestempeld als ‘ster’. 

“Eerlijk gezegd ben ik van mening dat het ‘sterrendom’ gepaard gaat met een oeuvre. Ik heb niet het gevoel dat iemand van de jonge generatie  zich een ster kan noemen…tenminste ik voel mij nog geen ster. Ik heb maar vier films gedaan.”

“Ik denk niet dat ik dat stadium al heb bereikt. Sterrendom gaat gepaard met consistente kwaliteit en dat is precies waar ik naar streef. Ik ben zeker gelukkig met de vier hits, maar ik heb echt nog een lange weg te gaan”, aldus de 21-jarige.

Lees ook:Mukesh Bhatt: “Asin heeft geen toekomst in Bollywood”
Lees ook:Varun Dhawan: “Alia is de Robert de Niro van onze generatie”
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Alia Bhatt
Lees ook:“Mentaliteit jonge generatie acteurs is veranderd”
Lees ook:Rajneesh Duggal krijgt mannelijke hoofdrol in Dangerous Ishq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.