Ranveer Singh: “Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen acteren of dansen”

Acteur Ranveer Singh is momenteel zonder twijfel een van de meeste gevraagde en meest succesvolle jonge acteurs in Bollywood. Maar het pad naar succes bestond ook voor hem uit pieken en dalen.

Er was namelijk een lange periode waarin de onzekerheid toesloeg en Singh niet wist wat dit voor gevolgen zou kunnen betekenen voor zijn carrière.

Ups en downs
“Er zijn ups en downs in het leven. Ik heb een aantal ernstige verwondingen en angsten opgelopen waar ik overheen moest. Er was een lange stilte in mijn carrière…De opnames en productie van Ladies vs Ricky Bahl nam ongeveer een jaar in beslag en daarna werd Lootera uitgesteld omdat ik mijn rug had geblesseerd. Dus, 19 maanden lang heb ik geen enkele release gehad en dat kan voor een nieuwkomer catastrofale gevolgen hebben. Gelukkig werd Lootera alom geprezen.”

Angst
De 30-jarige acteur, die in 2010 zijn carrière begon met de film Band Baaja Baraat, bekent dat hij in de tijd van zijn blessure bang was voor de gevolgen.

“Die blessure heeft een enorm effect op mij gehad. Ik dacht dat ik niet meer in staat zou zijn om ooit weer te acteren of te kunnen dansen. Dat is geen fijn gevoel. Op de toneelschool leerden wij dat je lichaam je instrument is en jij bent de speler van dat instrument. Het is dus belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Dus, wanneer je een blessure oploopt is dat best eng.”

Tevreden
Dat gezegd hebbende is Singh momenteel zeer tevreden met de manier waarop zijn carrière loopt.
“Ik heb geluk dat ik goede mensen om mij heen heb die mij adviseren en helpen om de juiste beslissingen te nemen. Tot nu toe heb ik de juiste keuzes gemaakt. Ik ben erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Ik werk met bekende filmmakers. Het feit dat ik nu in staat ben om dingen te doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden, geeft mij veel voldoening.”

Lees ook:Exclusieve video: Lootera (nieuwe bioscooptrailer)
Lees ook:Ranveer Singh: “Ik ben Aditya Chopra voor eeuwig dankbaar”
Lees ook:Preview: Rocket Singh – Salesman of the Year (11 december 2009)
Lees ook:Crematie Yash Chopra maandagmiddag
Lees ook:Sunny Deol experimenteert met vier genres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.