Kareena Kapoor: “Shahid heeft mij aanbevolen voor Udta Punjab”

Bollywood acteur Shahid Kapur heeft actrice en ex-vriendin Kareena Kapoor aanbevolen voor een van de hoofdrollen in de film Udta Punjab.

Kapur onthulde het nieuws recent zelf in een interview. Toen hij het script las dacht hij bij een van de rollen aan niemand anders dan Kareena Kapoor. Hij was van mening dat zij perfect zou zijn voor die rol. Kapur was echter sceptisch over het aanbevelen van zijn ex-vriendin, want hoe zullen mensen dit interpreteren. Uiteindelijk deed het hem niets en belde hij producent en filmmaker Karan Johar.

En nu onthult Kareena Kapoor dat ze de film heeft gedaan vanwege Shahid.

“Ik had het script gelezen maar twijfelde nog totdat ik een telefoontje kreeg van Karan om te tekenen voor de film. Hij zei dat Shahid hem had gevraagd om mij te bellen en te overtuigen omdat deze rol perfect bij mij past.”

Kapoor kreeg de film echter eerder aangeboden, maar toen moest ze helaas weigeren. Udta Punjab liep vertraging op en belandde daarna opnieuw in de schoot van Kareena. “Het gebeurde van de een op de andere dag. Kareena zei gelukkig ja. Ik ben heel blij dat zij deel uit maakt van de film”, aldus Shahid Kapur.

Lees ook:Kareena Kapoor: “Verhaal Udta Punjab is briljant!”
Lees ook:Broertje Shahid Kapoor nu regie-assistent voor film Udta Punjab
Lees ook:Shahid’s halfzus maakt filmdebuut met Shandaar
Lees ook:Bollywood acteur Shahid Kapoor wordt vader
Lees ook:Shahid en Sonam samen in Mausam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.