Kareena Kapoor Khan over de vrouwen in haar leven die haar dagelijks inspireren

Op Internationale Vrouwendag vertelt Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan ons meer over de drie belangrijkste vrouwen in haar leven.

Kareena heeft altijd de droom gekoesterd om actrice te worden. Gelukkig hoefde ze niet ver te zoeken voor inspiratie. Haar ouders, Randhir Kapoor en Babita, en haar zus, Karisma Kapoor, hadden allen een succesvolle carrière voor de camera.

De eerste vrouw in haar leven is dan ook uiteraard haar moeder. Kareena heeft haar moeder vaak bedankt voor alles wat ze heeft gedaan, want zij heeft haar “hele leven opgegeven voor haar kinderen”.

Babita Kapoor
“Mijn moeder is mijn God. Zij is letterlijk de persoon voor wie ik bid. Zij is de zon en de zuurstof in mijn leven.” Ze voegt toe dat het de voortdurende steun en moed van haar moeder is dat haar zo ver heeft gebracht in haar leven. “Ze heeft alles voor mij en mijn zus gedaan. Ze is een vrouw met inhoud. Ik kan niet zonder mijn moeder. De relatie tussen moeder en dochter is er eentje die je niet in woorden kunt omschrijven.”

Karisma Kapoor
“Zij is mijn oudere zus, maar ik denk dat ik haar soms wel pest. Ik schreeuw tegen haar, maar ik geef haar ook advies. Maar uiteindelijk wilde ik net als haar zijn. De manier waarop zij zichzelf als persoon in de jaren 90 neerzette was inspirerend.”

Volgens Kareena zit Karisma’s aantrekkingskracht in haar bescheidenheid. “Zij onderscheidt zichzelf van anderen door haar simpelheid. Daarin ligt haar schoonheid en charme. Daarom is ze haar hele leven door iedereen gepest. En wat ik nog het meest bewonder is de waardigheid waarmee ze haar leven en carrière draagt ondanks de stress en druk van de media rondom haar privé-leven”, aldus Kareena.

Sharmila Tagore
Na haar huwelijk met Bollywood acteur Saif Ali Khan vond Kareena nog een idool in de vorm van haar schoonmoeder, actrice Sharmila Tagore.

“Zij is de personificatie van schoonheid, elegantie en talent in deze filmindustrie. Ze is een levende legende. Ik kijk erg tegen haar op. Ik vind het verbazingwekkend  hoe zij de balans heeft gevonden tussen haar privé-leven, het opvoeden van drie kinderen, en haar carrière. Ik streef ernaar om dat evenwicht in mijn leven te bereiken.”

Ook haar schoonheid is ‘adembenemend’. “Soms staar ik naar haar en kan ik niet geloven dat ze echt bestaat.”

Ze prijst zichzelf zeer gezegend met een schoonmoeder als Sharmila Tagore. “Zij heeft haar hele leven gewerkt en dat is een aspect dat ik nog het meest bewonder. Ze heeft haar eigen leven, is altijd op reis en geeft lezingen. Ze is ook altijd de perfecte huisvrouw geweest, zelfs op het hoogtepunt van haar carrière.”

Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – Soha Ali Khan
Lees ook:Kareena bekeert zich niet tot de Islam
Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – Esha Deol
Lees ook:Huwelijksdatum Khan en Kapoor verschoven naar december
Lees ook:Het is officieel! Huwelijk Saif Ali Khan en Kareena Kapoor op 16 oktober 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.