Een voorproefje van Priyanka Chopra’s debuutsingle in september

Actrice Priyanka Chopra werkt al enige tijd aan haar muziekalbum.

Eerder dit jaar wordt bekend dat haar eerste single in het najaar verschijnt. Op 13 september is dat moment dan eindelijk daar.

Chopra’s debuutsingle In My City wordt op 13 september onthuld tijdens de kickoff van donderdagavond Footballavond van NFL Network. De actrice heeft onlangs een spotje opgenomen dat elke donderdag voor en na het programma wordt afgespeeld.

Op de single is ook rapper Will.I.Am is te horen. ‘In My City’ is geproduceerd door RedOne en Brian Kennedy.

“Het is een eer te werken met NFL Network en op zo’n fantastische manier mijn debuutsingle te presenteren”, aldus Chopra. “Ik kijk er naar uit om mijn muziek en een vleugje India over te brengen naar Amerika en de voetbalfans.”

Producent Eric Weinberger van NFL Netwerk: “We zijn verheugd om Priyanka’s talent aan miljoenen NFL fans in de Verenigde Staten te laten zien.” ‘In My City’ is het perfecte nummer voor de Kickoff van NFL Donderdagavond Footballavond.”

Het volledige nummer en de bijbehorende video verschijnen later dit jaar.

De 30-jarige actrice tekende in augustus 2011 een platencontract bij Interscope Record, DesiHits! en 2101 Records. Haar manager is Troy Carter, CEO van Atom Factory en de manager van Lady Gaga. Begin dit jaar werd ze tevens de eerste Bollywoodster die een contract tekende bij het Amerikaanse agentschap CAA.

Lees ook:Nieuwe single Priyanka Chopra: Erase
Lees ook:Video: Debuutsingle Sonakshi Sinha ‘Aaj Mood Ishqholic Hai’ nu uit
Lees ook:Priyanka Chopra’s eerste single: In My City
Lees ook:Video: In My City – Priyanka Chopra
Lees ook:Priyanka Chopra genomineerd voor drie World Music Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.