Shahrukh Khan en Aamir Khan genomineerd voor Best Actor

Het ministerie van Informatie & Broadcasting is klaar om de winnaars van de Nationale Awards 2007 bekend te maken. Het gerucht gaat dat Shahrukh Khan en Aamir Khan beide genomineerd zijn voor de Beste Acteur Award.

Terwijl Shahrukh Khan is genomineerd voor zijn rol als hockeycoach Kabir Khan uit Chak De India, is Aamir genomineerd voor zijn rol als tekenleraar Ram Shankar Nikumbh uit Taare Zameen Par. De film Taare Zameen Par is tevens genomineerd als Beste Film. Shahrukh Khan’s eigen productie Om Shanti Om is genomineerd in de categorie ‘Best feature film for wholesome entertainment’. Aamir Khan heeft eerder een National Award in ontvangst mogen nemen voor de Oscargenomineerde  Lagaan uit 2001.

Noch Shahrukh noch Aamir hebben ooit de Nationale award voor Beste Acteur mogen ontvangen. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt door minister Ambika Soni en President Pratibha Patil mag de awards in oktober in Delhi uitreiken.

Lees ook:Winnaars van Apsara Film & Television Producers Guild Awards bekend
Lees ook:Slumdog blijft winnen
Lees ook:Kindacteurs zijn terug in Bollywood
Lees ook:“Vergeleken worden met SRK en Aamir is toch geweldig?”
Lees ook:Liar’s Dice is India’s inzending voor de Oscars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.