Fotoverslag huwelijksreceptie Shilpa Shetty


Na een rustige huwelijksceremonie in Khandala  op zondag 22 novemberg, arriveerde het kersverse koppel Shilpa Shetty-Kundra en Raj Kundra bij de huwelijksreceptie in Mumbai, op dinsdag 24 november.

Het koppel pakte groots uit met hun receptie. De huwelijksceremonie is klein gehouden voor alleen familie en vrienden, maar de collega’s van Shetty mogen niet vergeten worden. Bollywood was zeer goed vertegenwoordigd bij het grote feest dat plaats vond  in de ‘Grand Hyatt’ in Mumbai. 
 

Sterren die de receptie bijwoonden waren onder andere: Amitabh Bachchan samen met Aishwarya Rai, Shah Rukh Khan samen met vrouw Gauri, Rani Mukherjee, Rekha, Juhi Chawla, Hrithik Roshan met vrouw Suzanne, Sanjay Dutt met vrouw Manyata Dutt, Ameesha Patel met haar vriend, Vivek Oberoi, Neil Nitin Mukesh, Kangana Ranaawat, Govinda, Sunil Shetty, Fardeen Khan, Sanjay Khan en gezin, Sunil Shetty, Karan Johar, ontwerper Manish Malhotra, Ritesh Deshmukh, Madhavan, Adnan Sami, Farah Khan en nog veel meer!

Hieronder vind je het fotoverslag. Klik hier voor het videoverslag.Lees ook:Sanjay Dutt is vader geworden van een tweeling!
Lees ook:Vivek Oberoi wordt vader
Lees ook:Videoverslag van Shilpa Shetty’s receptie
Lees ook:Introducing Vivaan Veer Oberoi
Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: Zila Ghaziabad (22 februari 2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.