Slumdog kinderen komen weer samen

De drie jonge ‘Slumdog’ kinderen, Rubina Ali, Ayush Khedeker en Azharuddin Ismail, zullen opnieuw samen in een film verschijnen. Het verhaal draait om een filantropische miljonair die een daklozenverblijf besluit te helpen.

Producent Nirvashoo Jithoo is erg enthousiast over het project. “Het leek bijna onmogelijk om deze drie kinderen bijelkaar te krijgen, maar wij waren overtuigd dat zij het meest geschikt waren voor dit project. Ze zijn heel natuurlijk in zijn spel en het zijn prachtige kinderen.”

De film is getiteld Lord Owen’s Lady en het is een typisch ’van arm tot rijk’ verhaal.  De hoofdrolspeler wordt verliefd op een Indiase dame die als vrijwilliger in het opvangcentrum werkt. De film belooft zich te houden aan het Bollywoodconcept van zang en dans en zal voor een deel worden opgenomen in Dubai. 

Intussen is het boek Slumgirl Dreaming (de autobiografie van Rubina Ali) verschenen en heeft de jonge dame als meer dan € 68.982 opgeleverd. 

Regisseur Danny Boyle is echter niet al te blij met Rubina, die te vaak spijbelt. “Oom Danny is inderdaad boos geworden op mij, omdat ik te vaak spijbel, maar ik ga dat niet meer doen. Educatie is erg belangrijk.”

Lees ook:Dansical Stage of India op 24 oktober in première
Lees ook:First look: Student of the Year (2011)
Lees ook:Kareena Kapoor wil twee kinderen
Lees ook:‘Slumdog’ kindster Rubina dakloos na brand
Lees ook:Column: Sherlyn Chopra…een Bollywoodster? Yeah Right!

Eén reactie op “Slumdog kinderen komen weer samen

  1. KatKaif

    Lauwww !!!!
    Slumdog miljionar is was een superhit (is) en kijken wat deze film ons aanbrengt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.