Kangana, Farhan, Arjun, Madhur over hun National Award zege

De National Award is de hoogste culturele onderscheiding in India waar elke artiest van droomt. Op zaterdag 23 februari werden voor de 56e keer deze Awards uitgereikt en in de filmindustrie gingen deze awards naar Kangana Ranaut, Priyanka Chopra, Farhan Akhtar en Arjun Rampal.

De ouders van Kangana Ranaut barstte in tranen uit toen ze hoorden dat hun dochter de National Award had gewonnen voor Beste Vrouwelijk bijrol voor de film Fashion. “Er is een klein feetje bij mij thuis. Op mijn 23e heb ik de hoogste culturele onderscheiding mogen ontvangen. Wat kan ik nu nog doen? Het lijkt erop dat ik mijn spullen kan pakken en kan terugverhuizen naar Himachal.”

Ranaut was ook ontzettend blij voor haar collega Priyanka Chopra, die momenteel in de Verenigde Staten is voor de opnames van Anjaana Anjaani. Chopra won de Award voor Beste Actice eveneens voor haar rol in Fashion. ”Ik had haar een bericht gestuurd hoe blij ik was voor ons beide.”

Ook de stemming in het huis van Arjun Rampal was euforisch. “Ik wist niet dat ik de National Award had gewonnen totdat mijn uitvoerend producent van de film Stepmom mij vertelde om te televisie aan te zetten. Dit is gewoon een droom die uitkomt. Het is ook wel een beetje eng, omdat ik nu verder moet  streven op de schaal van perfectie. Alles wat ik nu doe zal vergeleken worden met Rock On“, aldus Rampal. 

Producent, regisseur en acteur Farhan Akhtar was verbaasd om de National Award te mogen ontvangen in de categorie Beste Film. “Ik had Rock On helemaal achter me gelaten en ploteseling zette de National Award mij weer aan het denken an hoe ver Rock On eigenlijk is gekomen. Ik ben erg trots op mijn regisseur Abhishek Kapoor en mijn collega Arjun Rampal.”  

Het lijkt debuutgeluk voor Akhtar. “Eerst overkwam mij dit met mijn regiedebut Dil Chahta Hai en nu met mjn acteerdebuut in Rock On.”

Regisseur Madhur Bhandarkan mag dan persoonlijk geen National Award hebben gewonnen, maar hij was erg blij voor de twee actrices uit zijn film Fashion. “Ik ben heel blij voor Priyanka Chopra en Kangana Ranaut. In totaal heb ik nu 11 National Awards ontvangen voor mijn films.”

Lees ook:Foto’s: Uitreiking National Awards
Lees ook:Amitabh Bachchan, Bajirao Mastani en Kangana Ranaut winnen National Award
Lees ook:Vidya Balan wint National Award voor The Dirty Picture
Lees ook:Kangana Ranaut is een multi-talent
Lees ook:Releasedatum Rock On 2 bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.