A.R. Rahman gaat op wereldtour

Componist A.R. Rahman is druk bezig met de voorbereidingen van zijn wereldtour. Hij zal vijf maanden touren door Europa, Amerika en het Midden-Oosten.

Rahman zal dit jaar dan ook geen tijd meer hebben om te componeren voor filmsoundtracks. “Ik heb een ontzettend zwaar schema dit jaar. Ik zal vijf maanden buiten India verblijven. Het zal heel erg raar zijn om mij nu nog aan een film te verbinden, wetende dat ik daar geen tijd voor zal hebben.”

Soundtracks
Maar Rahman zal nog wel even aan de slag moeten voor de soundtracks van Mani Ratnam’s Raavan, 1-800 Love van regisseur Abbas Tyrewala en Shekhar Kapur’s Paani. “Ik heb echt geen idee hoe ik dat voor elkaar moet krijgen”, zegt Rahman. Na de Grammy-uitreiking wordt hij steeds vaker gevraagd voor internationale projecten. Hij geeft toe dat timemanagement op dit moment zeker een probleem is.

De Rahman tour begint eind maart. “Ik heb gewoon tijd nodig om mij te richten op mijn muziek, spiritualiteit en mijn gezin. Daarna zie ik het allemaal wel.”

Hoe hij zoveel werk voor elkaar wil krijgen, is nog niet duidelijk. Maar ondertussen kunnen zijn fans niet wachten om hem live on stage te zien.

Nederland
En als hij dan toch aan het touren is, zou hij dit jaar ook naar Nederland kunnen komen?

Lees ook:A.R. Rahman op 18 juli in de Amsterdam Arena
Lees ook:A.R. Rahman gaat componeren voor Yash Chopra
Lees ook:Hrithik Roshan gaat scheiden
Lees ook:Video: Einde van de koude oorlog…SRK en Salman omhelzen elkaar
Lees ook:A.R. Rahman ontvangt eredoctoraat

0 reacties op “A.R. Rahman gaat op wereldtour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.