Vivek Oberoi staat op de planken

In mei zal Vivek Oberoi zijn grote debuut maken op het toneel. Hij is dan samen met Isha Shervani en Gauhar Khan te zien in het theaterstuk Kingdom of Dreams. Het stuk is geschreven door Javed Akhtar. 

Het stuk is een musical gebaseerd op de film Azaad van Dilip Kumar. Kingdom of Hearts zal volledig in een Broadway-stijl worden gepresenteerd. 

Volgens één van de productieleden is Kingdom of Dreams een groots project. Het stuk zal te zien zijn in het theater van Gurgaon. De kleding is ontworpen door designer Neetu Lulla, de actiescenes worden geregisseerd door Allan Amin( o.a. Main Hoon Na) En voor de choreografie is niemand minder dan Shiamak Davar gevraagd. 

Herinneringen
Een musical is natuurlijk niet compleet zonder zang en dans. Daarom zullen in het stuk verschillende nummers van Lata Mangeshkar en Mohd Rafi uit de jaren ’50 voorbij komen. “De eerste helft van het stuk bevat elf prachtige composities. In de tweede helft zullen we acht of negen nummers ten gehore brengen, maar daar zijn we nog even mee bezig”, aldus Javed Akhtar. Volgens Akhtar zal dit een stuk zijn zoals India nog nooit heeft gezien. “Er zullen onder andere paarden en olifanten het podium betreden.”

Kingdom of Dreams is een productie van Wizcraft. De cast en crew vloog begin deze week naar Delhi voor de repetities.

Wie van het stuk wil genieten, moet zich dus in de maand mei in Delhi en omstreken bevinden.

Lees ook:First look: London Dreams
Lees ook:11 nominaties voor soundtrack Rockstar
Lees ook:Ze kunnen Zanjeer niet maken zonder onze toestemming
Lees ook:Farhan Akhtar gaat weer zingen
Lees ook:Zoya Akhtar en Reema Kagti: de nieuwe Salim-Javed in Bollywood?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.