I Hate Luv Storys verschijnt 2 juli

De releasedatum van de Dharma productie I Hate Luv Storys werd op 29 maart op Twitter door acteur Imran Khan bekendgemaakt.

IHLS met in de hoofdrollen Imran Khan en Sonam Kapoor verschijnt op 2 juli in de bioscopen. En dat is niet de enige film van Kapoor die wij dit jaar kunnen verwachten.

Kapoor zal het deze zomer erg druk hebben met maar liefst vier films. Momenteel verblijft de actrice in Canada voor de opnames van de film Thank You. Naast haar zijn ook Akshay Kumar en Bobby Deol in de film te zien.

Daarna zal zij van 1 mei tot 30 juni verblijven in Schotland voor de opnames van Mausam, waarin zij samen met Shahid Kapoor te zien zal zijn. Vervolgens vliegt ze terug naar India voor de promotionele activiteiten rondom I Hate Luv Storys die op 2 juli in de bioscopen verschijnt. En Dharma Productions kennende zullen ze de film aan niemands neus voorbij laten gaan.

Ook de opnames voor de film Aisha zijn voorbij en de film staat gepland voor een release op 6 augustus.

Toen Kapoor besloot om alles op alles te zetten om haar carrière weer wat leven in te blazen, bedoelde ze ook echt alles op alles.

Lees ook:Preview: I Hate Luv Storys (2 juli 2010)
Lees ook:Exclusieve Trailer: I Hate Luv Storys (2 juli 2010)
Lees ook:Exclusieve Trailer: Bin Tere (I Hate Luv Storys)
Lees ook:First Look: We Are Family (september 2010)
Lees ook:Exclusieve video: Imran Khan op de versiertour (I Hate Luv Storys)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.