Preview: Kites (21 mei 2010)

De langverwachte film Kites van Anurag Basu zal op 21 mei eindelijk het daglicht zien. Het centrale thema van Kites is: Liefde overwint alle grenzen!

In de Mexicaanse woestijn is een gewonde man voor dood achtergelaten in de hitte van de zon. Zijn naam is Jay. Ooit was hij een slimme jonge man, zonder enige zorg en nu een gezochte crimineel.  Het enige wat hem op de been houdt is zijn zoektocht naar de liefde van zijn leven, Natascha. Hoewel ze verloofd is met een andere man, gelooft Jay dat zij voor hem is bestemd. De vrouw kwam als een bliksemschicht in zijn leven en zette alles op zijn kop.

Kites is het verhaal van een liefde dat alle grenzen en culturen weet te overbruggen. Het is een verhaal over een passie die alle regels tart, het verhaal van een relatie dat twee geliefden meeneemt op een spannende reis met kostbare momenten, maar ook onverwacht verraad.

Lees ook:Kites verschijnt in mei
Lees ook:Kites? Waarom Kites?
Lees ook:Exclusieve trailer: Kites (21 mei 2010)
Lees ook:Exclusieve trailer: Zindagi Do Pal Ki (Kites)
Lees ook:Hrithik Roshan debuteert als zanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.