Aamir Khan gaat vanaf 1 juli twitteren

Twitter voegt op 1 juli nog een beroemdheid toe aan zijn lange lijst van bekenden en grote namen als Amitabh Bachchan, Hrithik Roshan, Shah Rukh Khan, Preity Zinta, Shahid Kapoor, Shekhar Kapur, Arjun Rampal, Gul Panag, Karan Johar en nog veel meer. En niemand minder dan Amitabh Bachchan wist hem ervan te overtuigen om ook een account op Twitter aan te maken.

De acteur is niemand minder dan de perfectionist van Bollywood, Aamir Khan.

Amitabh Bachchan en vrouw Jaya Bachchan ontmoetten Aamir Khan vorige week tijdens een diner in Londen. De heer Bachchan greep deze gelegenheid aan om de acteur ervan te overtuigen om zich ook aan te sluiten bij de populaire micro-blogsite.

Twitter werd eerder aangeraden aan Khan, maar wegens gebrek aan tijd heeft hij niks ondernomen. Hij bedacht zich toen Bachchan hem hiernaar vroeg en kon geen nee zeggen tegen Bachchan. Bachchan liet hem daarna ook blijkbaar zien hoe je tweet via zijn telefoon.

Later schreef Bachchan het volgende op Twitter; “Ik heb Aamir overtuigd om ook een Twitteraccount aan te maken tijdens een diner in Londen. Succes komt ook aan hen, die durven en handelen. “

De fans van Khan zijn opgelucht en kunnen niet wachten totdat de acteur op 1 juli op Twitter zal verschijnen, maar wees wel voorzichtig met valse Twitteraccounts. De Twitter-account van Khan heeft de naam: aamir_khan.

Lees ook:Aamir Khan vanaf vandaag op Twitter
Lees ook:Amitabh Bachchan draagt morgen Olympische toorts
Lees ook:A.R. Rahman geeft Olympische Spelen Bollywoodtintje
Lees ook:Priyanka Chopra heeft meeste fans op Twitter
Lees ook:Big B in remake van de Belgische film ‘Iedereen beroemd’

0 reacties op “Aamir Khan gaat vanaf 1 juli twitteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.