Aamir Khan vanaf vandaag op Twitter

Bollywood Blog mocht eerder meldden dat Aamir Khan vanaf 1 juli zich ook zou bevinden op de sociale netwerksite Twitter. Vandaag bedankte hij zijn volgers voor een warm welkom.

Na Shah Rukh Khan, Amitabh Bachchan en Salman Khan, is het nu Aamir Khan’s beurt om via Twitter in contact te komen met zijn fans.

Zijn eerste tweet: “Testing. Aamir.’, zorgde voor 29.166 volgelingen.

Filmmaker Karan Johar was één van de eerste die de acteur welkom heette: “@ aamir_khan is op Twitter mensen !!!”. Ook Amitabh Bachchan, die naar verluidt Khan ervan heeft overtuigd om de sprong te wagen groette hem: “Welkom, en dank u voor instemmen met twitter! Nu ermee leren omgaan broeder! There will be MADNESS!”.

Khan deed eerder niet mee aan de Twittergekte van Bollywood, omdat hij dacht dat hij te weinig tijd had om hieraan te besteden. Maar sinds het aandringen van Mr.Bachchan, besloot hij er toch eens goed over na te denken. 

De Twitter-veteranen Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan hebben respectievelijk 207.690 en 484.464 aanhangers. Het valt nog te bezien of hij ook binnen korte tijd dit aantal volgers zal halen.

Lees ook:Big B heeft meeste volgers op Twitter
Lees ook:Priyanka Chopra heeft meeste fans op Twitter
Lees ook:Hrithik Roshan; meer dan 1 miljoen volgers op Twitter
Lees ook:Aamir Khan gaat vanaf 1 juli twitteren
Lees ook:Zeven miljoen volgers voor Priyanka Chopra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.