Shah Rukh Khan maakt films voor MTV India

Het productiebedrijf Red Chillies Idiot Box, van Shah Rukh Khan, heeft een aantal romantische films gemaakt die zich richten op de jongeren in India. De serie wordt uitgezonden op MTV.  

Na non-stop muziek en avontuurlijke reality shows hoopt MTV nu op een innovatieve manier opnieuw contact te maken met de Indiase jeugd. Het kanaal gaat in het kader hiervan samenwerken met twee productiebedrijf – Red Chillies Idiot Box en  Milestone Films Pvt Ltd. Zij zullen samen drie romantische films produceren als onderdeel van hun nieuwe serie Luv Reels.

Aanmoedigen nieuw talent
“Ik vind het heel belangrijk om jong talent aan te moedigen in een sector waar sprake is van hevige concurrentie. Met die emotie in het achterhoofd, zijn we erg blij dat we samen met MTV nieuw talent een kans kunnen geven”, aldus Shah Rukh Khan in een persbericht. 

Met deze serie hoopt MTV een platform te bieden aan jonge acteurs, zangers en componisten. De makers, acteurs en de inhoud van deze films werden online genomineerd. Ook de cast voor de drie films zijn gekozen na slopende online-audities. De films zijn opgenomen in Londen en Mumbai en staan klaar voor release.

“Jongeren zijn altijd op zoek naar nieuwe vormen van entertainment en wie kent het publiek beter dan het publiek zelf. Luv Reels is de eerste filmserie in zijn soort en dit zou het begin van iets zeer moois kunnen zijn”, zegt Aditya Swamy, senior vice-president (Sales en Marketing) van MTV India.

De films zullen vanaf juli 3 elke zaterdag te zien zijn op MTV India.

Lees ook:Shah Rukh Khan stopt niet met het produceren van tv-programma’s
Lees ook:Mahesh Bhatt: “Nieuw talent is de toekomst van Bollywood”
Lees ook:YRF jeugddivisie Y-Films start met 3 nieuwe films
Lees ook:Discover Khan, Shah Rukh Khan
Lees ook:Gauri Shinde tekent Shah Rukh Khan en Alia Bhatt voor haar nieuwe film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.