Lara Dutta juicht voor Nederland

Lara Dutta was dinsdag 6 juli aanwezig in Kaapstad om de wedstrijd Nederland – Uruguay bij te wonen. En ze was in full support voor Nederland.

Kaapstad is één van haar favoriete steden.”Het voelt ontzettend goed om weer in Kaapstad te zijn en de halve finale van het WK hier mee te mogen maken.”

De stad herinnert haar aan de dagen dat zij opnames had voor twee van haar hits. “Ik was hier voor de opnames van Andaaz en No Entry. Daar heb ik mooie herinneringen aan. Ik houd van de prachtige sfeer.”

Tijdens de wedstrijd zat Dutta met haar vuvuzela te juichen voor Nederland. Haar enthousiasme heeft gewerkt en Nederland staat in de finale. Tegen wie Nederland in de finale staat, Duitsland of Spanje, wordt vanavond bekend. En ook de finale van het WK zal worden bijgewoond door Dutta. Misschien zorgt haar aanwezigheid ook aanstaande zondag 11 juli, wel voor de overwinning. 

Dutta is echter niet de enige Bollywoodster die de finale zal bijwonen. Naar de WK-finale gaan onder andere: Shah Rukh Khan en zijn gezin, John Abraham, Dino Morea en hoogstwaarschijnlijk ook de familie Bachchan.

Lees ook:SRK op zoek naar Duits voetbaljersey
Lees ook:Exclusieve trailer: Ra.One teaser
Lees ook:Lara Dutta en Mahesh Bhupathi trouwen in februari 2011
Lees ook:Bollywood Jaaroverzicht 2010: juli t/m september
Lees ook:Ook Bollywood aanwezig bij WK-Finale

2 reacties op “Lara Dutta juicht voor Nederland

  1. Charla Manohar

    Hallo Erik,

    Thanks voor de tip ;) alleen de link werkt helaas niet. Heb je misschien een volledige link voor ons?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.