SRK op zoek naar Duits voetbaljersey

Acteur Shah Rukh Khan zal aanstaande zondag de finale van het WK voetbal bijwonen met zijn gezin, maar ging gisteren eerst naar de halve finale tussen Duitsland en Spanje.

De 44-jarige acteur kwam op woensdagochtend aan in Johannesburg. Hij sprak op de Twitter de wens uit dat hij Duitsland graag in de finale zou willen zien. Hij heeft de halve finale Nederland-Uruguay ook gevolgd en wenst Nederland ook het allerbeste, maar de acteur is een fervente aanhanger van het Duitse voetbalteam.

Vroeger was Khan samen met zijn moeder niet weg te slaan voor de televisie wanneer het WK voetbal werd vertoond. Hij was erg onder de indruk van Rudi Voller en Heinz Rummenigge. Recentelijk noemde hij ook Michael Ballack. En daarom ging de acteur na aankomst in Johannesburg meteen op jacht naar een jersey van het Duitse team. “Ik moet ervandoor en op jacht naar jerseys van het Duitse team. Gauri weigert om voetbalshirts te dragen”, zei de acteur op Twitter.

Op weg naar Durban liet de acteur via Twitter weten; “Ik ben zo opgewonden dat ik mijn kinderen het WK live kan laten meemaken. Ik hoop dat ze deze ervaring zullen onthouden, zoals ik mij nog altijd herinner hoe ik met mijn moeder voor de buis zat.”

Helaas voor Shah Rukh Khan verloor Duitsland de wedstrijd. “Duitsland heeft verloren. Ik baal ervan dat de teams waar ik voor juich steeds verliezen. Maar er komt een dag dat we zullen winnen.” Hiermee doelt de acteur niet alleen op het verlies van Duitsland in de halve finale tegen Spanje, maar ook op het verlies van zijn eigen cricketteam, de Kolkata Knightriders.

Voor wie hij aanstaande zondag zal juichen is nog niet bekend.

Lees ook:Lara Dutta juicht voor Nederland
Lees ook:Ook Bollywood aanwezig bij WK-Finale
Lees ook:Shah Rukh Khan ontmoet Shakira
Lees ook:Shah Rukh Khan gaat met kids naar WK Voetbal
Lees ook:Helpt Orakel ShahRukh Duitsland aan EK Titel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.