Shah Rukh Khan ontmoet Shakira

Hij is de King van Bollywood en zij is de Queen van de Latijnse muziek. En de twee kwamen bij elkaar na de WK-finale in Johannesburg.

Shah Rukh Khan is één van de bekendste acteurs uit India, maar ook hij keek erg uit naar de ontmoeting met de Libanees-Colombiaanse zangeres Shakira. De ontmoeting was voor de Khan-familie één van de hoogtepunten van hun bezoek aan Zuid-Afrika.

De ontmoeting voelde een beetje als een fan meet & greet.  “Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest om een ‘popster’ te ontmoeten. Mijn vrouw en dochter zijn grote fans, maar zo ook vader en zoon”, schreef de acteur op Twitter.

De acteur vond de latina bescheiden en écht. “Dat is de reden dat zij een superster is. Ze zei mijn naam met een prachtig accent”, vertelt de acteur verder. “Shakira is een prachtige dame en absoluut hartverwarmend.”

Via de sociale netwerksite bedankte de acteur de zangeres voor de ontmoeting. “Bedankt voor je gastvrijheid. Je bent een geweldige zangeres. Mijn kinderen zien mij nu als een held. God Bless You.”

Khan was niet onder de indruk van de WK-finale, maar wel van Shakira.

Lees ook:Shakira als Kali Maa?
Lees ook:Shakira maakt entree in Bollywood
Lees ook:Lara Dutta juicht voor Nederland
Lees ook:“Varsha heeft mijn verdwenen pistool gebruikt”
Lees ook:Veena Malik bevallen van een zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.